ochrona

witam
Szukam ochrony do domu w Koleczkowie. Jaka polecacie? która najszybciej dojeżdża do alarmów? I jakie są orientacyjne ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ochrona

BOS ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co to ten BOS w internecie nic nie znalazłem na ten temat, gdzie maja siedzibę?

jeszcze jest SKORPION z Gdyni

SKORPION -monitoring budynku mieszkalnego 100zł brutto za miesiąc

solid chce 50zl netto

BOSa nie polecam ,korzystałem kiedyś z ich usług. Nie przyjeżdzali na wezwania i patrolowali raz na miesiąc. Ogólnie Solid przejmuje większość klientów Bosa głównie przez niższą cenę.

Ja polecam Security, ok 85zł za miesiąc i "odpukać' zero problemów, częste patrole, miła komunikacja

Solid w zaleznosci od promocji nawet 40 netto za miesiac

Sprawdzam Solida, cena ok kolo 40 zl/msc - nie jest zle jak na wirtualne uslugi :). Jest tylko male ale, miejsce patrolu - Wiczlino, to troche daleko jak na rozleglosc Koleczkowa i ewentualny czas reakcji patrolu. Gwarantuja 2 razy dziennie odwiedzic objekt czy to prawda nawet na bocznych polnych drogach?

Jak rozmawiałem z Solid jakiś czas temu to twierdzili , że w Kolczeczkowie maja bazę z dwoma samochodami oraz jeszcze jeden patrolujący Bojano/Dobrzewino. Dodatkowo w umowie można dodać pkt że masz prawo uruchamiać nieuzasadnieniony alarm np. świadomie w celu sprawdzenia czasu reakcji do 3 razy/mc. Umowę będę podpisywał pewnie z końcem roku więc wtedy będę sprawdzał jak działają ;)

pozdr

Witam jestem przedstawicielem Solid Security i z chęcią pomogę 696 034 063

Inne tematy z forum

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....