oddam ciuszki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny oddam ciuszki dla dziewczynki rozmiary rózne od 86 pare mniejszych do 98. Dziewczyna która sie na nie zdecydowała niestety nie ma jak do mnie dojechać wiec zapraszam na Zaspę jeżeli ktoś jest zainteresowany, kto pierwszy ten lepszy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oddam ciuszki

Zbieram ciuszki dla potrzebującej, bardzo młodej przyszłej mamy. Jeśli aktualne, to poproszę o maila (lub kontakt na maila: mikronezja.1977@tlen.pl), bo nie jestem zalogowana.

ja probowalam oddać ciuchy dla chlopca rozmiar 104 -110 plus kurtka 116, chetni może i jacys byli, ale to ja mialam dowieśc i jeszcze podziekowac ze wzieli. Rzeczy wszystkie kupione jako nowe.

No niestety tak to juz jest czlowiek chce byc dobry oddac za darmo ciuszki a jeszcze jakies wymagania sa dodatkowe dziewczyna ktorej mialam oddac bardzoo potrzebowala ale nagle czasu brak i nie mogla. Hmmm podobno tyle ludzi potrzebujacych a jak co do czego to nagle nikt nie jest chetny :) jezeli ktos chętny to jutro lub w środę na Zaspie do odebrania rzeczy jest ich sporo

Mikronezja napisalam maila :)

Wiem, odpisałam, czekam na odp. Mogę podjechać albo dziś, albo jutro. Podaj mi tylko adres na maila.

Inne tematy z forum

Fajne ubrania damskie:-) (57 odpowiedzi)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/ubrania-i-dodatki/ubrania-damskie-rozm-m-i-l-ogl2318923.html...