oddam

oddam
oddać coś za darmo i patrzeć jak inteligentni inaczej komentują to jest dopiero prostactwo....nie chcesz to nie bierz, nie komentuj...najlepiej kupić w ikea meble i oddać!!wtedy ok?

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dział oddam nie pisze ze za darmo:/ czlowiek cce oddac i dostaje z***...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

sam miej pretensje do siebie, skoro chcesz coś w zamian w dziale gdzie się oddaje za darmo, a potem komentują Cię.
Mi się zdarza oddawać rzeczy, a jak chcę na coś zamienić lub sprzedać to wpisuję ogłoszenie w odpowiednim dziale i nikt tego nie komentuje.
Prostactwem jest Twój wpis!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

boszeeee....

a kto tu mówi o dziale sprzedam albo zamienie???///
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

popieram . Nie dosc ze dasz to jeszcze zle . Ludziom nigdy nie dogodzisz . !!! Chodzby niewiem co
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

DOGÓDŹ SOBIE I NAUCZ SIĘ POLSKIEGO- na naukę nigdy za późno!

Wystarczy wiedzieć że "oddam" to nie zanaczy "zamienię"- miej pretensje do siebie za ignorancję nieuku!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

INTELIGENTNY INACZEJ= NIE ZNAJĄCY ZNACZENIA SŁÓW PO POLSKU

A te mówią same za siebie- chcesz zamienić stary ciuszek na nowe mleczko- zamieść to w dziale ZAMIENIĘ, chcesz coś oddać za darmo- w dziale ODDAM- to jest proste i logiczne- ale niestety TYLKO DLA TYCH CO MYŚLĄ LOGICZNIE I ZNAJĄ SWÓJ JĘZYK OJCZYSTY NA TYLE, BY ODRÓŻNIAĆ PODSTAWOWE ZNACZENIA SŁÓW!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy stanie się tragedia gdy ktos chce oddac w zamian ,napisze w dziale oddam. narawde tragedia sie nie stanie. ja pier.. robicie zz tego problem!!!! to jest zalosne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1