oddam

oddam
oddam segment,2 fotele,ławe,tapczan,kibelek:),szafke pod tv. moze komus sie przyda. odbior pod koniec kwietnia,poczatek maja.nie zapewniam transportu.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

zarezerwowane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

handlarz

dla potrzebujących a nie na chandel 111111
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zanim cokolwiek napiszesz zastanów się lub skorzystaj ze słownika ortograficznego ("handel" pisze się przez "h") i czytaj ze zrozumieniem. W ogłoszeniu jest napisane "oddam", więc o jakim handlu wspominasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zobacz jako kto podpisał się gościu, który "zarezerwował". Natmal meblex śmierdzi to jakąś firmą lub czymś podobnym...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

naiwniak a nie nieznajomy

Konkurencja od dłuższego czasu robi pod górkę firmie a ty łykasz to jak indor ciepłe kluski.Mam nadzieję,że firma poda wszystkich którzy się pod nią podszywają do sądu. To jest karalne.

wielodzietna rodzina

ciekawe czy akyualne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

meblex

Witam,juz wielokrotnie słyszałam ze ta firma meblex bierze meble od ludzi,a potem je sprzedają troszkę nie ładnie jest wiele rodzin którym napewno by się przydały te mebelki pozdrawiam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naiwni!!!

Witam serdecznie nie mam pojecia czemu ktos za wszelka cene chce zniszczyc naszej firmie reputacje a ludzie we wszystko wierza.Jestesmy na rynku od 5 miesiecy i najwyrazniej konkurencji sie to nie podoba.Ludzie nie maja pojecia na jakiej zasadzie prosperuje komis meblowy,jak ktos wstawia to mam nie przyjac.Nie sprawdzam skad maja meble.Sprawa trafiła juz do sadu rzeczy wypisywane przez ludzi sa karalne.Zapraszam do nasze siedziby oraz na stronke meblex-frigan.net Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj jacy naiwni?

myslicie, że jakby zarezerwował te meble jakiś sklep to by się fatygował żeby tu o tym wam napisać i na dodatek podpisałby się meblex?
łatwo was w konia zrobić!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

za pare dni te mebelki beda wystawione na sprzedaż wiem bo odemnie też wzieli kanape za darmo a potem ja wystawili na sprzedaz za 250zł to są oszuści a tyle ludzi jest potrzebujących na świecie a oni biora za darmo a potem tymi rzeczami handlują
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

do aga

Za oszusta to ty możesz się znalezć w sądzie. Masz prawomocny wyrok aby tak nazywać firmę?To zniesławienie karalne.

Idioci

Na tej stronie nakwyrazniej nie siedza zbyt inteligentni ludzie jak wierza w kazdy głupi komentarz.Jestem stała i zadowolona klientka meblexu i wiem ze sa uczciwi.Majac tak duza ilosc mebli nie sadze ze zawracaliby sobie głowe takimi głupstwami.Widac ktos bardzo zazdrosci ,konkurencja nie spi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

naiwniacy

PANI Z MEBLEXU NA STRONIE GRATY Z CHATY GDZIE LUDZIE ODDAJĄ WSZYSTKO ZA FREE PODAWAŁA SIĘ ZA OSOBĘ POTRZEBUJĄCĄ MIAŁA NAPISANE ŻE MA PUSTY DOM W KTÓRYM NIE MA NIC I POTRZEBUJE WSZYSTKIEGO POZNAŁAM JĄ PO NUMERZE TEL. KTÓRY PODAŁA BYŁ TO NUM MEBLEXU TYLKO MAILA MIAŁA INNEGO. DO PANI ZADOWOLONEJ TAK CZĘSTO ZMIENIA PANI MEBLE ŻE PRZEZ 5 MIESIĘCY ISTNIENIA FIRMY JEST PANI STAŁĄ KLIENTKĄ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

udowodnij

A może numer był tylko podobny? Udowodnij swoje oskarżenie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

SZCZERA PRAWDA

NIE JESTEM UPOŚLEDZONA I POTRAFIĘ PORÓWNAĆ NUMERY NIE OSKARŻAM TYLKO INFORMUJĘ CO WIDZIAŁAM. PRAWDA BOLI CO? :) NAJLEPIEJ NAPISAĆ UDOWODNIJ JAK SIĘ WYKASOWAŁO OGŁOSZENIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie znamy się

Na słowo nie uwierzę.To,że ty tak twierdzisz to ma być prawda? Ja chcę dowodu!I nie wrzeszcz w necie (wyłącz capslock) to oznacza brak kultury.A skąd masz teraz pewność jak wykasowałaś ,że to był ten numer a nie różnił się jedną cyferką?Pamięć ludzka jest zawodna ,a oszczerstwa rzuca się łatwo tylko trudniej jest udowodnić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

DO UDOWODNIJ (MEBLEX)

NIE MA MOWY O POMYŁCE (co do Caps Loka to będę pisała tak jak chce) SWEGO CZASU CHCIAŁAM ODDAĆ RODZINIE/OSOBIE POTRZEBUJĄCEJ KANAPĘ I FOTELE ZNALAZŁAM PANI OGŁOSZENIE NA STRONIE GRATY Z CHATY( piszę że Pani ponieważ domniemam iż prowadzę tą konwersację z osobą z Meblexu któż inny tak by bronił nie swojej firmy) PRZECZYTAŁAM I NUMER TELEFONU WYDAŁ MI SIĘ ZNAJOMY W TYM OKRESIE DUŻO LUDZI NARZEKAŁO NA PAŃSTWA I NAWET PODAWALI NUMERY TEL. W OGŁOSZENIACH WIĘC PORÓWNAŁAM I STĄD JESTEM PEWNA WTEDY JESZCZE NIE NAZYWALIŚCIE SIĘ MEBLEX SPRZEDAWALIŚCIE MEBLE JAKO OSOBA PRYWATNA.I BYŁA BYM KOLEJNĄ OFIARĄ I MOJE MEBLE TRAFIŁY BY NA SPRZEDAŻ ZAMIAST DO OSOBY POTRZEBUJĄCEJ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie jestem z meblexu.Widzisz już pierwsza pomyłka.Też mam firmę i szlag mnie trafia jak widzę takie oszczerstwa w necie.Jenda osoba za takie coś u mnie już miała sprawę w sądzie.Cieńko piszczała tłumacząc się dlaczego pomówieniami chciała zniszczyć mi reputację.Polecam do przeczytania

Kodeks Karny

Art.212 § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub
jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,
które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla
danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo
pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w 1. za pomocą środków masowego
komunikowania ,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I WSZYSKO JASNE

podawanie sie za osobe potrzebujaca jest co najmniej naduzyciem !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do wszystkich

Witam, ja dostałam kiedyś narożnik, bardzo potrzebowałam i jestem wdzięczna za pomoc, również oddałam za darmo, ponieważ kupiłam nowe kanapy bo sytuacja finansowa poprawiłą się. Ale uważam że my wszyscy co oddajemy za darmo, jesteśmy nie raz oszukiwani i to nasza wina !!! Ja teraz jak będę miała coś do oddania to poproszę dowód osobisty i zaświadczenie z mopsu i poczekam na osobę potrzebującą...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0