odkupię ozdoby

Temat dostępny też na forum: Wesele
głownie chodzi mi o kokardy dekoracyjne do kościoła i ozdoby na krzesła w kościele i na sali.. jesli ktos ma do odsprzedania przed 15 lipca to prosze o kontakt na maila

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odkupię ozdoby

nikt nic nie ma :>?

podbijam

tez chcialam odkupic ale niedawno widzialam ze po sobotnich slubach w moim kosciele zostaly na lakach ozdoby i zaczynam sie zastanawiac czy tak wlasnie dziewczyny nie robia-nie zostawiaja w kosciele-bo ja w sumie nie wiem kto mialby zostac po mszy i skladaniu zyczen i zdejmowac mi te ozdoby.

no na pewno zostawiają ale ktos to musi jednak sprzątać nie... myslisz ze ksiadz potem biega i to zbiera :|?

ok a nawet jesli nikt nie ma nic do przedania moze nacie jakis namiary gdzie mozna kupic cos nowego albo materiały zeby porobic ..

podbijam

tez chetnie odkupie ozdoby, szczegolnie na auto! na 12.08

pozdro

heh po 15 lipca sama bede miała do sprzedania ozdoby na samochód

hehhehe gleboko to rozwazalam:)i mysle ze ksiadz w sumie bylby zainteresowany takimi ozdobami(wstazki bukieciki ze sztucznych wkiatow itp) koncu oni ustrajaja na komunie kosciol i zawsze to naplyw swiezego towaru:)powiem ci szczerze ze z poczatku dziwil mnie brak odzewu w kwestii sprzedazy tych ozdob bo to zawsze troche grosza sie zwroci a potem pomyslalam ze poprostu nikt nie ma czasu ani glowy do zbierania tego.tak mi sie wydaje

a masz moze zdjecie saraneta? i jaka bedzie cena?

pozdro

no to beda dokladnie takie ozdoby jak te na allegro w koorze białym

http://www.allegro.pl/item110269181_kompozycja_na_samochod.html

a cena no pewniec cos kolo połowy ceny za która kupiliśmy

dzieki saranetaza odpowiedz.

Szczerze mowiac, to bede miala wiazanke w kolorze rozowo-herbacianym... Na samochod przydaloby sie cos podobnego.... Przemysle...

pozdro

ja mam ale to naprawde skromne kokardy tiulowe i swiece ecru,ktorych jest chyba 40.mialam zrobiona droge i przy oltarzu.do kokard dowiazalam roze.jak bede juz miala jakies zdjecia to wysle na maila,ale prosba,przypomnij mi meilowo,ok?i daj znac czy takie rzeczy ci odpowiadaja bo wiadomo ze swiece byly raz uzyte a kokardy robilam sama

ozdoby na samochod mozna kupic niedrogo na alegro...juz byl aki watek
z dekoracja kosciola tez mielismy problem raczej z tiulem na krzesla i sobie darowalismy

czesc Mara,

wysle zdjecia po slubie na pewno:)

Wrocilam do Twoich zdjec i patrze, ze nasze suknie jednal troche sie roznia! Twoja ma na przyklad zakonczenie gorsetu na dole w trojkacik, a moja niestety polokraglo (nie podoba mi sie to). Ja wypozyczam, wiec nie mialam wplywu na jej ksztalt od poczatku. Moze przy dopasowaniu da sie cos z tym zrobic.

Mam do Ciebie pytanie, jaka mialas do tego halke? Na ilu kolach? i na jakiej wysokosci? Twoja suknia jest jakas taka ogromniejsza od mojej, co tez wyglada wg mnie lepiej! MOze ubiore tez dodatkowo halke....

aha i jesczze jedno! Widzialam Twoją suknie, jak mialas przymiarki. Powiem Ci, ze rewelacyjnie CI dopasowaly!!! Naprawde super wygladalas!

pozdro

syla... wiesz ten gorset chyba nie byl w trojkat nawet napewno byl wlasnie polokragly ..na zdjeciu zawsze inaczej.halka byla na dwoch kolach i mial trzy rzedy(od gory) takich falban sztywnych...kurcze nie wiem jak to opisac..oczywiscie halka nie byla osobno tylko wszysta w suknie.
nie wiem jak szyja suknie ale moja byla z rozmiaru 40 zmiejszana na 34/36 wiec moze dlatego wszystko w niej bylo wieksze -nie wiem.czekam na zdjecia i zycze wszystkiego naj naj naj...pozdrawiam

pola masz jakies zdjęcia tych kokard?? no i ile ich jest i za jaką cene ... bo szczerze mowiac cche taka delikatna ozdobe koscioła własnie z kokard przy ławkach a nie cche mi sie juz ich robic

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...