odkupie dlugi welon, gladki, najlepiej jakby byl z grzebykiem zeby latwo go bylo zakladac. Jesli ktos ma taki prosze pisac :) slub mam 7 wrzesnia wiec moze któras z was po slubie bedzie miala taki do sprzedania?
00
Re: odkupię welon
na.cia
(17 lat temu)
ja mam tylko krótki :(
00
Simisola
(17 lat temu)
belinda,
czemu nie kupujesz z salonu??
00
Gabi82
(17 lat temu)
Ja po 7 lipca bede miała do sprzedania welon z grzebieniem tako co zakrywa ramiona... Długi czyli jaki miałas na myśli? moge ci fotke wysłac welonu
00
małaaa
(17 lat temu)
Gabi a mi bys mogla tez podeslac foteczke?
00
Gabi82
(17 lat temu)
ok
00
belinda
(17 lat temu)
Simisola wolę odkupic bo w salonie to chyba 250 zl, a ja potrzebuje tylko do kosciola i na oczepiny, bo w trakcie wesela pewnie zdejme. A dlugosc to tak ok 1,5-2m mam na mysli, taki do ziemi :)
00
na.cia
(17 lat temu)
ja mam do pasa, i po 28 lipca tez moge sprzedac
00
belinda
(17 lat temu)
no to kurcze szkoda ze taki krotki..Tylko mi sie marzy taki dlugi?? kiedys mystic miala moze jeszcze aktualne?
00
madzia i bartek
(17 lat temu)
ja bede miała do sprzedania welon dlugi jednowarstwowy w kolorze ecu na grzebyku. Długośc to ok. 3 metry z naszytymi transparentnymi perełkami.
Do sprzedania pod koniec czerwca
00
małaaa
(17 lat temu)
mystic odsprzedala zdaje sie jakiejs forumce
00
madzia i bartek
(17 lat temu)
z tego co pamietam to chyba welon mystic na amsta
00
Gabi82
(17 lat temu)
wysyłam na poczte małaaa zdjęcia Welonu takiego jak ja mam . po 7 lipca bedzie do sprzedania.
00
małaaa
(17 lat temu)
Gabi dziekuje za zdjecia, ładna masz siostre :)
Welon tez fajniutki ale ja raczej reflektuje na taki bez lamowki... wiec nie skorzystam, sorki...
00
belinda
(17 lat temu)
Madzia a masz jakies zdjecie?? i za ile bedziesz chciala sprzedac?
00
madzia i bartek
(17 lat temu)
zaraz zrobie zdjecia i wysle ci na meila razem z cena - jak bedzie ci pasował to sie napewno dogadamy
00
belinda
(17 lat temu)
dzieki bardzo, welon piekny tylko sie musze zastnawoic czy nie powinien byc gladki do mojej sukni ktora jes dosc strojna :) czekam wiec na wiecej zdjec juz z wesela zeby zobaczyc jak pieknie sie w nim prezentujesz :)
00
DarekH
(17 lat temu)
mamy też do sprzedania długi welon jasne ekri. zdjęcia w wątku podziękowania.