odradzam cecylie paner!!!! polecam dr barwińska

dzisiaj trafiłam do dr paner, co to za kobieta?? rakarz nie z tej ziemi!!!!! nie miła, opryskliwa, odpowiadając na pytania odniosłam wrażenie że minęła się z powołaniem!!!! dyrektor pełną gęba!!! najgorszego wroga nie wysłałamym to tego stomatologa!!! jak mówi stare porzekadło: "rude to wredne" !!! ŚWIĘTA RACJA!!! gorszego opryskliwego rakarza nie widziałam!!!!

Jeżeli chodzi o dr Barwińską, super babka! mila, delikatna sympatyczna, przeciwieństwo rudej cecylii!!! polecam na prawde, szczerze polecam!!! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Konkurencja nie przebiera w środkach

Szanowna Pani krytykatntko ????,

Od trzech prawie lat korzystam z pomocy Pani dr Cecylii Paner i nigdy nie narzekałam ani na jej uprzejmość ani na jej profesjonalizm. Czy Pani aby nie jest jakąś jej konkurentką ? Taki dziwny wpis i poza tym Pani dr Paner nigdy przez ten czas kiedy się u niej leczyłam nie miała rudych włosów !! To jakaś niedobra manipulacja a pani powinna się wstydzić takiego kłamliwego wpisu. Wszyscy moi znajomi i ci z dziećmi i ci starsi bardzo chwalą Panią dr Paner za jej delikatność i troskliwość. Może wlzy Pani z konkurencją ale to są brudne metody !!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2