odradzam

Temat dostępny też na forum: Lux Med Klinika Medyczna
jestem gleboko zniechecona, internistka odmowila mi zbadania cholesterolu-poniewaz "nie mam widocznej nadwagi", cukru - "poniewaz wystarczy badac sie 1 raz na 3 lata" a do profilaktyki nie widzi wskazan - "dobrze wygladam" - to sa medyczne argumenty internistow lux-medu, generalnie chodzi tylko o kase, lekarze mierni, ortopeda to osobna histria - lepiej nie tracic czasu, nerwow i zdrowia. Koniecznosc skierowan na wszystkie badania, nawet na te ktore maja byc powtorzone, np. mamografia z opisem od lekarza z tej placowki, nie akceptowanie skierowan na badania od lekarzy spoza placowki ???? - np. testy alergiczne, i tak mozna wiele, generalnie odradzam, jesli ktos ma wybor, sa lepsze miejsca i bardziej kompetentni lekarze, jakos mniej otumanieni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odradzam

śmieszą mnie opinie takich osób jak ty, które wyrażnie nie dorosły do tego typu opieki medycznej. Myslisz, że jesli firma kupiła ci najtańszy pakiet, to złapałaś pana Boga za nogi i możesz wymagać niewiadomo czego. Może zamiast kontrolowac ten cholesterol, schudnij i zastosuj dietę- zdrowiej i rozsądniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....