odśniezanie

Kto odpowiada za odsnieżanie naszej dzienicy?!!! To jest jakaś tragedia, nie da sie przejśc chodnikiem a co dopiero z wózkiem. Ulice tak samo nie odśnieżone żeby wyjechac samochodem trzeba samemu sobie odśnieżyc droge.To jest nie do pomyslenia przecież my za to płacimy. Mając małe dziecko z którym można wyjśc tylko z wózkiem moge zapomniec o jakichkolwiek spacerach ponieważ nie ma jak przejechac po chodnikach, tak wiec jestem uwieziona we własnym domu!Jeżeli ma ktos numer telefonu do kogos kto zajmuje sie odśnieżaniem naszej dzielnicy byłabym bardzo wdzięczna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odśniezanie

Wiem o czym mówisz. Niestety.
Mieszkałam tam przez rok i zeszłej zimy odśnieżone było kilkanaście razy w ciągu całej zimy (dosłownie). Na szczęście teraz mieszkam w cywilizowanej dzielnicy:).
A jeśli chodzi o odśnieżanie to wiem że u nas z bloku pan interweniował w administracji i odśnieżyli, ale nie wiem czy oni bezpośrednio czy interweniowali gdzieś dalej.
Życze dużo wytrwałaści:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzeba interweniowac w spóldzielni

tez pamietam zeszłej zimy ze z dzieckiem z wozkiem chodzilam na spacery po ulicy po której i tak ciezko było isc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może wiecie gdzie interweniować w sprawie stanu ulicy Kalinowej zwłaszcza prze światłach się tam teraz dzieje.

Nieodśnieżone chodniki i ulice na tym osiedlu są na porządku dziennym. Gdzie są służby drogowe !!! To poprostu SKANDAL ... !!!

Masakra , ja się też z tym męczę - już druga zimę !!! Teraz już poważnie zastanawiam się nad zmianą miejsca zamieszkania, bo po co mam się męczyć kilka m-cy w roku z powodu czyjejś niedbałości/ Zarządcą mojego bloku jest spółdzielnia ERFA - mam nadzieję ,ze wezmą się do roboty

Zgadzam się z Wami..co tu się dzieje to tragedia... Z resztą tu i wszędzie... Jak sobie sami nie odsieżymy to nie będziemy mieli..i taka jest polityka...
Pozdrawiam:)

Wystarczy zadzwonić do spółdzielni i gotowe...
Zadzwoniłam raz, Pani była bardzo miła i przysłała koparkę do walki z zmarzniętym śniegiem na Naszaym parkingu...
Mamy teraz super...
Pozdrawiam, powodzenia...

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...