Witam Wszystkich czytających opinie na Trojmiasto.pl, a szczególnie osoby, które sugerując się zamieszczonymi na tym portalu, dokonują wyboru lekarza.
Ponieważ jestem mieszkanką Sopotu, a dodatkowo korzystam z prywatnego ubezpieczenia medycznego, zarejestrowałam się w tej klinice do lekarza dermatologa... pierwszego z rzędu, który był dostępny.
Pani doktor w mojej ocenie niezbyt kompetentna, przybyłam do niej z powracającym trądzikiem (mimo moich 27 lat) - jedyne co usłyszałam, że b. dobrym rozwiazaniem jest zażywanie pigułek antykoncepcyjnych. No cóż nie spodziewałam sie z ust lekarza usłyszeć podobnej bzdury, przecież hormony na każdą kobietę wpływają inaczej, ponadto pigułki róznią sie między sobą składem. Poza tym powiedziałam Pani doktor, że brałam je przez kilka lat i tak naprawdę nie miały w moim przypadku większego wpływu na cerę. Gdybym potrzebowała pigułek antykoncepcyjnych, zgłosiłabym sie do lekarza ginekologa.
na koniec recepta na 2 leki do stosowania na cerę, mimo moich sugestii, że w przeszłości skuteczniejsze były dla mnie leki doustne.
Dla Derm-Al szkoda mojego czasu, zdrowia a także mojej cery.