okradanie domków ul.Jaśminowy Stok, Azaliowa itd...

Właśnie dzisiaj znowu włamano się do KILKUNASTU domków jednorodzinnych..nie dziwne jak zauważył policjant z obławy - jest tutaj tak ciemno ( na całym osiedlu ) że dobrze iż na nikogo jeszcze nie napadnięto.Może zaczniemy pisać ( ja już poczyniłam pewne kroki ) do Urzędu Miasta i coś z tym zrobią?Przecież nie ma nawet normalnego dojścia do ul.Karczemki ,albo przez pole , albo po ulicy ( Azaliowa zawsze spory ruch aż strach ) albo ciemnymi zakamarkami po błocie ....To się samo nie zmieni , a szkoła ma ruszyć z budową dopiero pod koniec tego roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: okradanie domków ul.Jaśminowy Stok, Azaliowa itd...

Zgadza się powinno być przede wszystkim DOJŚCIE z przystanku autobusowego na ulicę Jaśminowy stok oraz latarnie przynajmniej na Jaśminowy Stok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

odpisali mi z kilku miejsc,.....aż się płakac chce....NIC nie zrobią!!!!,ewentualnie pomyslą nad przetargiem???????????????nad namalowaniem pasa farbą dla pieszych na ul.Azaliowej.....pozostawiam bez komentarza..Ale błagam działajcie może jak zaczniemy ich nękac cos się zmieni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fakt że jest wszędzie ciemno że tylko oko wykol, ale chodziło ci o kalinową chyba bo ul karczemki tutaj nie ma. Azaliową to powinni wyposażyć w śpiących plicjantów bo niektóre pacany pędzą strasznie. Czasem nawet nie zwalniają przed skrzyżowaniem Azaliowa Jaśminowy Stok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz z nerwów to ulice mi się poplątały...ale cuz to daje jak ludzie po błocie ida...naprawdę to jest nie do przyjęcia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...