okulary

hej,
sprawa tyczy się parowania okularów. Do okularków pływackich są specjalne płyny zapobiegające ich parowaniu (i wiem, że działa bo sam używam). Czy ktoś z Was próbował używać takiego płynu do "naszych" okularów? Działa? Bezpieczne? (mam rudy project graal fyol)
pozdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: okulary

Proponuję użyć, sprawdzić i się podzielić z nami wnioskami :)

hehe:D mogę sprawdzić na starych uvexach, ale nie wiem, czy efekt będzie taki sam dla innych okularów:)
pozdr.

wzorem kolegow nurkow - proponuje poprostu splunac na szkielka, rozmazac a potem splukac - efekt bedzie taki, ze nie bedzie parowania...moze nie jest to z****iscie higieniczne, ale za to darmowe :D

AKI chyba nigdy nie nurkowales co? :) owszem to dziala, pod warunkiem ze raz zalozonej maski nie bedziemy sciagac do konca nurkowania/plywania. w rowerowych okularach sie nie sprawdzi...poza tym Żeton w ktorym momencie paruja Ci okulary? ja sie spotykam z tym zjawiskiem tylko podczas super wolnych podjazdow jak lece na pelnym gazie na treningu lub wyscigu.

Kiedy spusczam troche glowe:D i wtedy para jako ze sie unosi to troche okulary paruja. nie zawsze oczywiscie. sporadyczne przypadki, po chwili para znika.

żeton napisał(a):

> Kiedy spusczam troche glowe:D i wtedy para jako ze sie unosi to
> troche okulary paruja. nie zawsze oczywiscie. sporadyczne
> przypadki, po chwili para znika.

żeton nie spuszczaj łba albo używaj maski p-gaz . do odprowadzania wydychanego powietrza - przerzuć rurę przez ramię do tyłu i przymocuj szelkami do pleców . przy okazji ogrzejesz sobie dupę . jest zima i para leci . dzieci zbierają liście na wf . kasztanka wesoło grzebie kopytkiem i rży na widok owsa . taki komplement .

tylko na basenie :-)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...