opinia o sklepie Bomi

Ja mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. Sklep jest czysty, zadbany, a obsługa bardzo miła. Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: opinia o sklepie Bomi

Obsługa bardzo miła i suuuper, ale ktoś z dyrekcji w Bomi zaprzestał współpracy z firmą, która produkuje pasztetową z liściem, moją ulubioną, więc szukam sklepu, który ją sprzedaje. Jak ktoś coś wie, to dajcie znać.
Ogólnie ciągle w Bomi czegoś nie ma co lubię jeść. Jakiś czas nie było firmy KAMIS, którą bardzo lubię, bo też zaprzestali współpracy. Teraz na szczęście jest z powrotem! Nie ma jakiejś mojej ulubionej herbatki, bo też się na firmę obrazili, albo dłuuugi czas nie było pewnej fasolki w puszce, bo się z inną dogadali itp. To jest niefajne, że najpierw cos polubię kupować i jeść a potem tego nie ma w sklepie, bo ktoś na "Górze" ma focha.

Gdybi nie było tam suuuper miłej obsługi, to mnie by tam już nie było!!!!!!!!! a naprawdę bardzo dużo tam kupuję.

Pozdrawiam.
Karo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

stare parówki..............warzywa w srodku zamrzniete-do wyrzucenia....to ostatnio zastałam w bomi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie jest zle ale zdazyło nam sie kupic produkty po obnizonej cenie z krótka data przydatnosci do spożycia ktore psuły sie jeszcze przed terminem np jaja, mozzarella, jogurty. Moze przedatowuja? fuj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tragedia, jeśli chodzi o kolejki. Jedyny dzień gdy jest znośnie to niedziela. W tygodniu kasy pozamykane a przy jednej, dwóch czynnych niebotyczna kolejka. Mieszkam na Oruni dwa lata i Bomi unikam jak ognia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fixed mecze (3 odpowiedzi)

Witam, oferuje dostęp do informacji o ustawionych meczach. Informacja jest darmowa, ale trzeba...