opinia o stadninie

Jeździłam tam latem, wszystko na początku fajnie, konie super, miejsce klimatyczne, chociaż w środku miasta. A potem okazało się, że kadra nie jest z wyższej półki. Niektóre dziewczyny prostackie, szczególnie taka jedna szczupła, ładna, ciemnowłosa ale klnie jak szewc. Trzeba uważać, na kogo się trafi przy lonżowaniu. Właścicielka chyba nawet o tym nie wie, tak podejrzewam, bo sama jest spokojna i kulturalna. Sprawdżcie i podzielcie się opinią, ja tam czasami jeżdżę ale to mnie odrzuca więc szukam też gdzie indziej. Pozdrawiam serdecznie Stokrotka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kadra jest super !

Czepiacie się tej kadry jakby była jakaś nie wiadomo jaka ! Dziewczyny bardzo się starają abyście mogli cokolwiek pojąć a wam jeszcze źle!? Najlepiej wejść na forum i na nie jechać jak po jakiś gówniarach co się zachować nie potrafią ;/ Chociaż trochę szacunku im okażcie a nie sami mili nie jesteście jak tak na forum je obsmarowujecie.I nie prawda że trzeba uważać na kogo się trafi przy lonżowaniu jeżeli się czegoś nie wie wystarczy je zapytać albo p.Alę a na pewno pomogą. :) Pozdrawiam

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: opinia o stadninie

Ja jestem w kadrze 6 lat i znam wszystkie osoby z kadry zadna nie klnie a wszystkie sa mile i zabawne!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5