. - opinia

na citeam znalazłam ofertę do skorzystania w tym salonie, przed zakupem jednak chciałam się zorientować co i jak, napisałam maila, otrzymała informacje sprzeczną z ofertą na citeam, wiec prosiłam o wyjaśnienia a otrzymałam takiego maila
"Po pierwsze pomylka jest z winy wlasciciela strony a po drugie jak Pani chce sie zrobic za darmo to zapraszam do Caritasu, tam nie trzeba za nic placic.
Ja nie wspominałam o tym ze chce za darmo, tylko na stronie citeam jest informacja że jedna osoba może skorzystać z dowolnej ilości kuponów :)
Brak kultury i profesjonalizmu!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: . - opinia

dziękuję za takie opinie. Teraz ponownie pojawiły się kupony,ale po tych komentarzach na pewno nie skorzystam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawiałam się nad skorzystaniem z opcji, którą znalazłam na grouponie - ale dzięki Bogu przeczytałam opinie na trojmiasto.pl! Nigdy nie pójdę do tego salonu i mam nadzieję, że jak najwięcej ludzi dowie się jak traktują Państwo klientów (również tych potencjalnych). Maile, czy wpisy na forum pokroju "widocznie ma pani z tym problem" doskonale ukazuje Państwa brak szacunku do klienta i kompletny brak profesjonalizmu z Panstwa strony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widocznie jest Pani tak pusta ze brak slow skoro bazuje pani na opiniach ludzi. Kurde przyjdzcie i sprawdzcie jak u nas jest a nie piszecie bzdury, mysle ze kazdy piszacy negatywny komentarz powinien przemyslec swoje zachowanie i sposob myslenia. Salon funkcjomuje juz dlugoi czas a to o czyms swiadczy. Stan czystosci jest bardzo dobry , srodki czystosci wszystkie z atestami. Jako kierownik salonu moge wysoko podniesc glowe i powiedziec ze miejsce ktorym kieruje w 100% spelnia wymogi klientek na wysokim poziomie tak samo jak i moj personel . Sa to osoby z wieloma dyplomami oraz olbrzymimi umiejetnosciami oraz podejsciem do klienta. Jesli ktoś wzoruje sie tylko tym co przeczyta na forum to wazam ze nie jest to fair. ZXapraszam wszystkich do nas abyscie mogli PANSTWO osobisciestwierdzic ze nie jestsmy zli tak jak nas opisuja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Drogi "Kierowniku".
Znajdujemy się na frum dyskusujnym, na którym każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii - negatywnej bądź pozytywnej. Pan nie musi się z każdą zgadzać. Jeżeli dana opinia godzi w dobre imię firmy istnieje możliwość zgłoszenia tego administratorowi forum - w końcu od tego m.in. on tu jest - i wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji wobec osoby, która taką opinię zamieściła. To po pierwsze.

Po drugie, nie wiem jak inni, ale ja zanim wybiorę się do nowej knajpy, salonu fryzjerskiego, czy dentysty, szukam opinii na temat obiektu w internecie, ponieważ są one dla mnie szalenie istotne. Nie chcę marnować czasu i pieniędzy, by się niepotrzebnie rozczarować (jako kolejna osoba).

Po wtóre. Pisanie przez Pana, że dana klientka (nawet niezadowolona) jest "pusta" nie przystoi kierownikowi lokalu, jest to zwyczajnie chamskie i nieprofesjonalne zachowanie z Pana strony. I po samym takim wpisie na pewno wielu osobom zapali się czerwona lampka stopu i zrezygnują one z odwiedzenia salonu.
Niemniej zgodzę się, że należy przyjść i na własnej skórze przekonać się o jakości oferowanej usługi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi fryzjerku mnie skutecznie zniecheciles swoimi ozdywkami. Jesli zwracasz sie do klienta i mowisz, ze jest pusty...Coz zapominasz, ze mamy xxi wiek, internet i opinia przenosi sie lotem blyskawicy. Jak chcesz zdobyc klientow? Bezczelnoscia? Chamstwem? Jedna kliente na pewno juz straciles. A im wiecej czytam opinii, waszych odpowiedzi, podszywania sie pod innych piszac z tego samego ip to juz naprawde nie widze mozliwosci, zeby do was podjechac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesli poziom umiejetnosci jest taki jak poziom kultury kierownika to ja dziekuje:) JEsli pracownicy maja za wzor taka osobe jak maja szanowac klienta? Skoro kierownik moze, to czemu nie ja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wlasnie zauwazylam, ze ich odpowiedzi sa wyjatkowo chamskie i bezczelne. Coz, sami sobie robia reklame. Nie wroze firmie dlugiej egzystencji. Poza tym sami sobie wypisuja pozytywne opinie. Az sie dziwie, ze Trojmiasto jeszcze tego nie zablokowalo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0