opinie o dr Marcin Niekra, czy to też ortodonta?

Mam pytanie. Czy ktoś leczył się u dr Marcina Niekra? Polecono mi go jako ortodontę, ale na stronie jest napisane, że to chirurg szczękowy. Czy można pójść do niego na konsultację ortodontyczną i założyć aparat stały (łuk)? Czy leczy zgryz krzyżowy? Będę wdzięczna za opinie na jego temat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: opinie o dr Marcin Niekra, czy to też ortodonta?

Doktor Niekra to świetny fachowiec i konkretny facet. Jest chirurgiem szczekowym, ale zajmuję sie też ortodoncją, dzięki temu ma lepsze spojrzenie na wady zgryzu.Dzieki niemu moja trójka z podniebienia wróciła do łuku,a raczej nikt nie dawał jej takich szans. Polecam z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Córka ma dość poważną wadę zgryzu - usłyszałam o nim, ale zobaczyłam, że to chirurg szczękowy a nie ortodonta i nie wiedziałam czy zajmuje się też aparatami, czy tylko implantami itp. A jak wygląda leczenie cenowo - drogi jest?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cenowo wygląda u niego podobnie jak u innych, przestałam chodzić rok temu, wtedy placiłam za wizyte ok 100 zł
Wazne jest to,że cała ekipa z tego gabinetu, bo przyjmuje tam 3 ortodontów zajmują się raczej trudniejszymi przypadkami i mają doświadczenie w tym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie idź do tego ortodonty! Gdy miałam jakąś uwagę w związku z przebiegiem leczenia, niby wysłuchiwał, potwierdzał, że można tak zrobić, ale nie wdrażał tego - a przy każdej następnej wizycie jakby widział mnie po raz pierwszy i za każdym razem taka sama reakcja na moją sugestię. Miałam wrażenie, że leczy bez planu. Niedawno stwierdził, że niedługo będziemy zdejmować aparat - zęby, które miałam nadzieję będą włączone do leczenia, nie zostały włączone - poza tym wciąż mam niektóre zęby krzywo ustawione, ale wydaje się, że ortodonta sam tego nie zauważa, a mówi o zakończeniu leczenia - dlatego postanowiłam poszukać innego specjalisty. Ten lekarz nie powinien zajmować się ortodoncją!
Może to głupie, Pani z recepcji raz perfidnie oszukała mnie na 10zł - dlatego nie znoszę tego gabinetu i żałuję, że właśnie ten wybrałam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja też leczyłam się u tego pana i byłam bardzo zadowolona. Nosiłam aparat bardzo długo, musiałam usuwać zęba z podniebienia (5) bo miałam za mało miejsca, żeby go wciągnąć do łuku, ale bardzo długo z tym ten pan zwlekał, bo wciąż miał nadzieję, że miejsce się znajdzie i szkoda mu było usuwać zdrowego zęba. Dobry fachowiec i przemiły facet. :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Etyka u Pana doktora - żenada - na poziomie "-10", totalny nepotyzm, jeśli nie masz Pana doktora w rodzinie lub kogoś w rodzinie kto jest znajomym doktora to zabiegi "planowe" będzie przekładał w nieskończoność
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jest świetnym lekarzem i miłym facetem. Konkretny i rzeczowy. Te głupie wpisy pochodzą od ludzi zazdrosnych. Moja wnuczka przeszła operację szczęki i zajmował się nią z wielkim poświęceniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo sympatyczny lekarz i do tego dobry, korzystałam z chirurgi szczękowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A gdzie doktor przyjmuje?i prywatnie czy na NFZ też?

Dla własnego zdrowia ...... omijajcie ten gabinet szerokim łukiem .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co poszło nie tak, bo mam juz trmin zarezerwowany a opinie sa różne

Jak wizyta już była? Bo się właśnie zastanawiam czy iść do niego

To świetny fachowiec! Od ponad roku leczy moją córkę z bardzo skomplikowaną wadą. Pół roku temu postanowiłam też założyć aparat i już widzę duże efekty. Pan Doktor jest przy tym bardzo miłym i kulturalnym człowiekiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...