opinie o dzielnicy!

Witam,

rozglądam się za mieszkaniem w Gdyni i znalazlam jedno w Cisowej, ale znajomi odradzają mi dzielnicę. Nie chciałabym sugrować się jedynie ich opiniami, dlatego proszę Was o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: opinie o dzielnicy!

dobrze mi sie tu mieszka, ale to taka sypialnia, nic nie ma, nic sie nie dzieje, jak ktoś szuka spokoju to cisowa jak najbardziej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

odradzają? niby dlaczego? pewnie tu nie mieszkają. Zależy jakie masz wymagania. Jeśli szukasz spokoju i ciszy to jak najbardziej polecam. Wiele osób nie poleca tej dzielnicy bo coś usłyszało a nigdy tu nie mieszkali. Ja mieszkałam tu prawie 20 lat, teraz mieszkam na Chyloni. Chyloni nie polecam, diametralna różnica na plus dla Cisowej. Aha, chodzi mi o część w regionie SP 31 czyli bliżej Rumii. Nic się tu nie dzieje ale to plus. Blisko dwie pętle trolejbusowe, SKM też także jak polecam :)

Cisowa hm mieszkalem tam 25 lat - od 1975 mile wspomnienia ,dzisiaj to sypialnia gdyni
ps. POZDRAVIAM WSZYSTKICH Z CISOVEJ
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam z Cisowej :) Mieszkam tu od stycznia i za nic bym nie zamieniła na inną dzielnicę. Blisko do komunikacji miejskiej, cisza i spokój. Typowa sypialnia, ale jak ktoś nie szuka wrażeń to będzie się tu idealnie czuł :)

Ja mieszkałem na cisowej od 1982 roku w 2000 roku się wyprowadziłem.
Powiem jedno najlepsza dzielnica gdyni, cisza spokój żadnej grandy.
Jak tylko bede miał pieniąąki to być może kupię tam mieszkanie.
Cisowa brzmi dla mnie jak słowo Dom,rodzina :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jak znalazłam na Cisowej mieszkanie, nie miałam zielonego pojęcia co to za dzielnica tym bardziej że wcześniej mieszkałam w Gdańsku.
Teraz tu mieszkam pół roku i jak narazie podzielam w 100 % zdanie Marco, dzielnica bardzo spokojna pomimo niekorzystnej opinii jaką jej niektórzy wystawiają ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pustki Cisowskie jeszcze lepsze . Poza spokojem zwłaszcza w nocy ,to jeszcze jest las dookoła i jego zapach ranem i wieczorem

a na cisowej to lasu nie ma? jest. Poza tym osobiście znam bandy z Pustek Cisowskich. Tu są opinie o Cisowej a nie porównanie dzielnic ;)

A ja właśnie tu porównuję.
Cisowa , to główny , dwustronny ciąg komunikacyjny Szczecin -Gdynia.
Na okrągło hałas przejeżdżających samochodów !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

chlopie wracaj na forum o Pustkach Cisowskich. Jest tu spokój i cisza, nie mieszkasz to więc po co oceniasz? ja z doświadczenia wiem że u was kręcą się bandy które zaczepiają ludzi. To moja ocena z zewnątrz, nie mam jednak zamiaru oceniać tego co się dzieje na co dzień bo tam nie mieszkam!

hahah Panie z pustek jakiś czas temu w nocy na Twojej dzielnicy mojej koleżance skroili kola z samochodu, więc nie mów że u Ciebie jest spokojnie i bandy nie grasują ;]

Milka a Ty gdzie na Cisowej mieszkasz ?:}

Mieszkałam 20 lat :( niestety teraz mieszkam na Chylonii, zdążyłam w kilka lat zaliczyć parę innych dzielnic :( ręce bym oddała żeby na Cisową wrócić :( ale mieszkałam niedaleko Cisowianki

W tych socjalnych hotelowcach , na Zamenhofa ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ee a skąd pomysł że na Zamena? nie, nie mieszkam na Zamena.

Inne tematy z forum

Symbioza (3 odpowiedzi)

Symbioza powstanie w miejscu, które zapewnia wygodne, miejskie życie, a jednocześnie pozwala na...