opony szosowe

Jakie według Was są najlepsze opony szosowe ( pod względem trwałości , właściwości i wagi ) ? Cena do ok 150 PLN
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: opony szosowe

od zawsze jezdze na michelinach pro race, wg mnie najlepsze, robilem do 15 tys na komplecie. raz na treningu zlapalem gume (snake), na mokrym da sie jechac ale wiadomo ze trzeba zachowac ostroznosc

Michelin Krylion Carbon, ewentualnie Pro 2 Race. Teraz mam te drugie i są całkiem niezłe.

wcześniej miałem megamium 2 i na komplecie tez zrobiłem koło 15.000 i miałem dwa kapcie na samym końcu jak już opona była bardzo zjechana, ale innej firmy niż Michelin to nie kupie.

więcej , więcej .... :)) dzieki za odp

Cześć,
cena wyższa od kwoty którą planujesz przeznaczyć, ale polecam Continentale: Grand Prix Attack/Force. Jeśli chodzi o jazdę w deszczu to nie jest źle.
Pozdrawiam

Ja też używam Michelin (obecnie speedium) i oceniam je bardzo pozytywnie pod względem wytrzymałości. Następne opony jakie zakupię też będą Michelin, ale tym razem Pro Race Ironman.

pro 2 race
w centrumrowerowe.pl masz za 129 zet/sztuka

a mi sprzedali tam za 109zł :] Ale to dlatego, że jak zamawiałem Kryliony to był błąd dostępności, a napisałem, że mi się bardzo śpieszy (potrzebowałem nowe na wyścig) i zaproponowali mi w cenie Krylionów Pro Race'y :) Fajnie, że ktoś tak dba o klientów.

no widzi!

Michele Pro 2 Race

lobo napisał(a):

> Michele Pro 2 Race

o! coś nowego! :D

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...