orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream

poczytalem wpisy na forum i jestem troche przerazony. Niestety nie bardzo mam wyjscie i chyba bede musial skorzystac z uslug Stream. Mam mieszkanie w nowowybodowanym kompleksie na Szafarni i z tego co mi poiwedziano moge miec telewizje kablowa od Stream lub po ADSL od TPSA. Technik z TPSA powiedzial, ze jestesmy za daleko od centrali aby miec dobra jakosc sygnalu, wiec zostaje Stream.

Problem w tym, ze mieszkanie wynajmuje cudzoziemcowi, ktory nie mowi slowa po polsku wiec wiekszosc programow jest mu nie przydatnych.

Czy ktos moglby mi powiedziec, czy istenieje mozliwosc usyszenia orgyginalnej sciezki w programach typu BBC Entertainment?
Czy poza tym co jest w ofercie Stream, czy majac usluge telewizji od Stream bedzie mozna ogladac jakies obcojezyczne kanaly satelitarne nie wymienione w ofercie?

Pytanie zadaje na forum bo Ci idioci w BOK streama nie potrafili mi odpowiedziec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream

Jak nie ma wyjścia trzeba przykręcić patelnię na ścianę i ciągnąć tv sat

Re: orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream

coraz częściej dostępne są oryginalne ścieżki dźwiękowe, działa to na razie słabo, bo najczęściej dotyczy to niektórych programów. Podobno w nowych dekoderach po aktualizacji softu jest dużo lepiej.

Inne tematy z forum

Bastion Lew (3 odpowiedzi)

Długie Ogrody, gdzie powstaje Bastion Lew, to zlokalizowany nieopodal ścisłego, historycznego...

Marina Bay Gdynia (11 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w samym centrum Gdyni, tuż przy Skwerze Kościuszki. To jedna z najbardziej...

Brabank - opinie i oceny (77 odpowiedzi)

Brabank to nazwa osiedla, które powstanie w rejonie ul. Wałowej i Stara Stocznia w Gdańsku....