ortopeda Piotr Jaworski

Jestem bardzo urażona wizytą u ortopedy Piotra Jaworskiego. Po pierwsze, zostałam zlekceważona jako pacjentka. Przyszłam z obrzękiem kostki (po skręceniu). Pan Jaworski nie zauważył albo udawał, że nie zauważył obrzęku i stwierdził, że wszystko jest w porządku, a obrzęk był widoczny na pierwszy rzut oka. Nie dostałam żadnej informacji, jak mam postępować ze stanem pourazowym. Wyszłam zdenerwowana z gabinetu, a pan Jaworski wyszedł za mną i zaczął mnie obrażać. Przede wszystkim doświadczyłam dyskryminacji ze względu na mój wzrost- m. in. "Pani jest za mała, żeby z panią rozmawiać". Poczułam się niezwykle dotknięta tymi słowami. Co więcej, zostałam przez niego skierowana na zdjęcie rentgenowskie. Niestety nie wiedziałam,do którego konkretnie pokoju się udać i domagałam się od p. Jaworskiego, by udzielił mi takiej informacji, czego odmówił, nie podając żadnego sensownego powodu. Gdy w końcu udało mi się zrobić zdjęcie p. Jaworski stwierdził, że rzeczywiście "coś" jest nie tak z tą nogą, ale nie powiedział mi co.... Jestem oburzona, że tacy ludzie są zatrudniani w przychodniach, gdzie zamiast obsługiwać ludzi, obrażają ich.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ortopeda Piotr Jaworski

Proszę Państwa

Dnia 21 stycznia zostałam , obrażona - omal mnie nie pobił - przez owego człowieka zwanego lekarzem , wykrzykiwał , wymachiwał i wrzeszczał. Udałam się na skargę do Pani Mucha - kierownika przychodni, widzę ,że nie ja jedna .....Pani Kierownik udaje , boi się ? Zażądałam ,żeby Piotr Jaworski wpłacił tytułem zadośćuczynienia 4.000 zł na hospicjum lub Dom Samotnej Matki w Matemblewie i żebym dostała pokwitowanie tej wpłaty drogą mailową . Teraz widzę ,że to zbyt mała kwota jest ...... Proszę też ,żeby ten osobnik został zwolniony i to dyscyplinarnie z przychodni na ul. Jagiellońskiej - BO PRZYNOSI WSTYD CAŁEJ LEKARSKIEJ SPOŁECZNOŚCI . Proszę Państwa !!!z patologia należy WALCZYĆ , a nie płakać .... bo nigdy w tym kraju nie będzie normalnie !!!!!!
( też wprawdzie sie popłakałam , ale zaraz wzięłam sie "w garść "
Termin jaki wyznaczyłam to 15 luty , w przeciwnym razie sprawa trafia do sądu , proszę piszcie do mnie : zosiamarcinko@wp.pl
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: ortopeda Piotr Jaworski

I to rozumiem - trzeba być konsekwentnym i domagać się swoich praw, a nie wypłakiwać się na forum i nic więcej.
Swoją drogą ciekawe, czy uda Ci się wygrać z przychodnią - trzymam kciuki!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1