oszukane przez Danutę G. Hannower

Temat dostępny też na forum: Praca
Witam!
Poszukuję osób, które zostały oszukane przez w/w osobę. Razem możemy odzyskać swoje ciężko zarobione pieniądze !!!

Jest to 36-letnia Polka, która od 16 lat zamieszkuje w Niemczech. Sprowadza Polki do siebie do domu, w celu wykonywania przez nie pracy gospodyni domowej oraz opiekunki dla jej 9-letniej córki Kamili. Po przyjeździe do niej, okazuje się, że w/w osoba świadczy usługi masażu erotycznego w własnym mieszkaniu.
Kobieta ta jest niepoczytalna, jest psychiczna, krzyczy, posuwa się również do rękoczynów i co oczywiste w tej sytuacji pieniążków nie wypłaca. Do kraju wraca się po ok. 3 m-cach, kiedy już znudzimy się tej Pani.... wtedy po prostu przy wielkiej awanturze wyrzuca człowieka z domu.
Bije swoje dziecko -fakt ten został już zgłoszony do odpowiednich organów państwowych.
Będąc u niej byłam zamykana pod kluczem w mieszkaniu, psychicznie wykańczała mnie i prześladowała.
PRZESTRZEGAM, BO OSOBA TA BĘDZIE SZUKAŁA KOLEJNEJ GOSPOSI CZY OPIEKUNKI, W CELU WYŁADOWAŁA SWOICH PSYCHICZNYCH FANABERII -NIE RYZYKUJCIE SWOJEGO ZDROWIA I STANU SWOJEJ PSYCHIKI
ZMARNUJECIE ZDROWIE, CZAS I PIENIĄDZE !
NIE WARTO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oszukane przez Danutę G. Hannower

Skoro byla Pani zmuszana przez pracodawce do okreslonego zachowania, wbrew swojej woli oraz zaistnialy przeslanki uprawdopodabniajace psychiczne znecanie sie nad Pania oraz ogolnie mobbing czy grozby itp., to powinna Pani zglosic ten fakt do Prokuratury, ktora poleci wszczac dochodzenie o popelnieniu p-stwa sciganego z oskarzenia publicznego. Aby samej nie stac sie podejrzana-oskarzona, proponuje rozwazyc usuniecie danych personalnych swojego "wroga"

sprawa zgłoszona do niemieckiej prokuratury oraz do rzecznika praw dziecka w Niemczech, teraz czekam na sprawiedliwość

Mam tylko nadzieje, ze niemiecka sprawiedliwosc, bedzie bardziej sprawiedliwa od naszej, czego Pani zycze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...