panny młode 2013?

Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: panny młode 2013?

witam, jeśli poszukujecie sali na wesele nad morzem zapraszam na strone http://www.organizacjazaciebie.pl swiezo wyremontowany osrodek na wyspie Sobieszewskiej, świetna kuchnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciag dalszy rozmow : http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=316966&c=1&k=170

Witamy
W odpowiedzi na wypowiedź SHANTI o treści:

"4. 2style.pl Gdańsk - młode małżeństwo, film nakręcany kamerą i aparatem, od 20 min do 1,5h, można dać podkład muzyczny ale bez późniejszych poprawek. Na spotkaniu za dużo nam nie pokazali, operowali tylko jednym filmem do którego teledysk można zobaczyć na stronie. Mało elastyczni. Sesja w plenerze jeden dzień. Nie zrobili na nas wrażenia. Odniosłam wrażenie, że mają małe doświadczenie i dopiero zaczynają coś tworzyć na własną rekę. Teledysk fajnie zrobiony fajny pomysł, film poprawny.

ODPOWIEDŹ
Film kręcony aparatem i kamerą oraz to, że film może trwać od 20 min do 1,5 godziny to prawda. Natomiast w kwestii tego, że operujemy jednym filmem już się nie zgadza. Filmów pokazowych posiadamy bardzo wiele i to czy są one pokazywane czy nie zależy tak naprawdę od długości spotkania.

Zawsze staramy się aby przyszła Para Młoda otrzymała wszystkie odpowiedzi na zadane pytania. Spotkanie zwykle kończy się wtedy, kiedy to Zainteresowani usługą chcą je zakończyć, a nie odwrotnie. Posiadamy 7-letnie doświadczenie i na "własną rękę" jak to Państwo nazwali tworzymy od samego początku.

Zawsze staramy się być elastyczni dla klienta jednak rozumiem, że mogli Państwo odnieść takie wrażenie (choć nie znamy powodu). Jeśli klient ma oczekiwania względem filmu czy zdjęć to zawsze staramy się je spełnić chyba, że wykracza to poza możliwości sprzętowe.

Często zdarza się, że pomysły Pary Młodej (niejednokrotnie przez brak doświadczenia) mogłyby być na filmie mało ciekawe i wtedy rozmowa podczas spotkania rozwiewa wszelkie wątpliwości jednak nie określalibyśmy tego mianem "mało elastyczni".

Mimo wszystko dziękuję za wystawioną opinię.
Pozdrawiamy
2 STYLE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

dzięki :) dotarła :)

wyslalam wiadomosci na email :) Pozdrawaim

a czy ja też mogłabym prosić o info na e-mail a.grinholc@wp.eu? tak dla porównania?

Asienka2422 czy również mogę prosić o informację nt. kamerzysty violinette@onet.pl
Dzięki

wyslalam wiadomosci na email .:) Czy doszly do was ??

dobrze zaraz wysle informacje :) Pozdrawiam :)

przyłączam się do prośby o namiary na pana Jacka z Mechowa. kasia-sis @o2.pl
dzieki

Asienka2422 mogłabyś mi napisać na email ile kosztował was kamerzysta z mechowa?czy można zobaczyć gdzieś jego prace??
Mój emali olaalo@onet.pl i jakieś namiary na niego dzięki

sprawdź sobie av media- michał czachorowski...moja siostra miala go na weselu i teraz mi też będzie kręcił film;)

hehe a my 1.06...2012;)))

Shanti czy możesz się do mnie odezwać na emaila ? :)

Ciąg dalszy na świeżo:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=316966&c=1&k=170

Fajnie wypadło :).
Chociaż nasza data też mi się podoba ;), a co.
Mam nadzieję, że daty w Kościele mi ikt nie 'zaklepie' i coś jeszcze dla nas zostanie ;)

my zostaliśmy poniekąd zmuszeni, bo orkiestra nie miała innego terminu wolnego a chcieliśmy w czerwcu i z tą orkiestrą i dlatego stanęło na 1 :) mogłabym zmienić datę, ale na maj a to znowu zbyt dużo innych rzeczy by poprzestawiało i zostało 1 czerwca :)

Dzień dziecka - Czad! Też myśleliśmy o tej dacie :)

01.06.2013 :)

a na kiedy masz termin slubu ? ;DD ja 28.09.2013

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?