państwowy ginekolog

witam forumki.
Od paru miesięcy mieszkam na Olszynce...
Niestety pieniądze poszły na innych lekarzy - na ginekologa nie starczyło :(
Czy możecie mi polecić jakąś przychodnię i lekarza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: państwowy ginekolog

Ja wcale nie mam zaufania do lekarzy z przychodni bo oni są odcięci od wszelkich szkoleń a ostatnio weszła w życie ustawa że nawet nie wszyscy przedstawiciele farmacji mogą do nich przychodzić. To jest prawdziwa masakra siedzą tłuki i żeby wypisać receptę to muszą najpierw przewertować książkę bo medycyna idzie naprzód a oni są jeszcze w PRLu. Prawda jest taka,że jak się trafi lekarz z przychodni "z prawdziwego zdarzenia" to natychmiast całe miasto się o nim dowiaduje i trzeba czekać miesiącami w kolejce.

Moge polecic dr Martę Pękse w poradni "K" na zaspie- bardzo mi pomogla,jest cudowna lekarka i bardzo dobrym czlowiekiem,kto do niej pojdzie sam sie przekona.Pomagala mi tak,jakby to o nią chodziło.
Nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam tymbardziej panstwowo. A co do prv lekarzy to bylam nie raz i powiem wam ze sa chamscy!

Kora skończylaś medycynę że taka kumata jesteś ? Co mieszasz komuś w głowie? Stek bzdur.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja polecam pania dr januszewska z przychodni na jeleniogorskiej, jest bardzo konkretna i fachowa. Na wizyte czeka sie max 2 tygodnie, ale warto. Prawda jest taka ze lekarz,ktory przyjmuje w przychodni panstwowej pracuje tez w innych miejscach prywatnych i panstowych,wiec nie mozna uwazac ze lekarze panstwowi sa zacofani, bo tak nie jest! mialam "przyjemnosc" byc u lekarza prywatnego na wizycie, zapisalam sie na usg a gdy zadalam lekarzowi pytanie to odpowiedzial ze najpierw musze sie zapisac na wizyte bo on mi rad nie bedzie udzielac gdy zaplacilam tylko za usg, to juz jest przesada!

ja polecam dr. Aleksandrę Derewianko-Wołoszyn przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej 68 jest bardzo miła, sympatyczna, delikatna, a co najważniejsze konkretna

Inne tematy z forum

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...