Re: parapsychologia i podobne.....
Nigdy temu nie zaprzeczalam, zawsze szanowalam moce, ktorych do konca nie rozumiem, a ktorych istnienia jestem pewna. Sama mam na sobie doswiadczenie, a mojej mamie sprawdzaja sie tylko dwa sny i to sprawdzaja sie zawsze i nawet ja, ktora jestem mimo wszystko dosc sceptycznie nastawiona, wiem ze te sny zawsze sie spelnia, kiedy mi o nich mowi. Ja wierze, ale sie nad tym nie zastanawiam. Nie szukam niczego, zadnych dowodow na istnienie istot pozaziemskich, choc zawsze z zainteresowaniem czytam i dowiaduje sie jesli moge czegos nowego, bo byloby nieslychanym wybrykiem natury, jesli w calym kosmosie, tylko jedna Ziemia bylaby zamiszkana i to w dodatku tak prymitywnymi istotami. Ludzie, to malo bystry i malo inteligentny pyleczek. Nawet dinozaury wiedzialy jak przetrwac dluzej na tej planecie. Jestem pewna, ze nie mamy zielonego pojecia o zdecydowanej wiekszosci sil jakie nas otaczaja, a nasze rozumeczki nie sa w stanie ich poznac, z czego jestem bardzo zadowolona. Lepiej i bezpieczniej dla nas samych, jesli zostana one nieodkryte.
-respect-
0
0