parking strzezony dla rowerow

na czas jarmarku pomiedzy brama wyzynna a katownia zorganizowany bedzie (a wlasciwie juz jest) parking strzezony dla rowerow. platnosc o ile sie nie myle to 1PLN za dowolny czas. co sadzicie o takim przedsiewzieciu? czy skorzystacie? czy uwazacie, ze kazdy parking strzezony przynajmniej na starym miescie w gdansku powinien przyjmowac rowery? ile byscie byli w stanie zaplacic za bezpieczenstow rowerku na czas jakiejs imprezki, koncertu czy tez po prostu spaceru po miescie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: parking strzezony dla rowerow

> ile byscie byli w
> stanie zaplacic za bezpieczenstow rowerku na czas jakiejs
> imprezki, koncertu czy tez po prostu spaceru po miescie?

myślę, że podział 1 zł - do 2h , i 2 zł powyżej byłby dla mnie akceptowalny. Z tym, że taki parking ma sens jedynie w przypadku imprez/kina, bo zazwyczaj przypinam mega-zapięciem do latarni czy wejścia do sklepu i jest git.

Re: parking strzezony dla rowerow

uwazam ze to swietny pomysl!!
wreszcie ktos pomyslal :)
jestem za!!
jestem w stanie zaplacic tak do 5zl za caly dzien (byle by bym mial pewnosc ze rower jest bezpieczny - to jest w koncu najwazniejsze).
:)

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...