partner salsa

Hej! Mam na imię Ola i mam 21 lat i z chęcią zapisałabym się na kurs salsy. Niestety nie mam z kim. Nigdy wcześniej nie uczyłam się tańczyć, noo chyba że liczy się chodzenie na tańce w klasach 4-6 podstawówki :P
Sądzę, że źle się nie ruszam na parkiecie. Słuch też jakiś tam mam, bo śpiewam w zespole, wiec jeśli jakiś fajny facet miałby ochotę ze mną w Gdyni gdzieś się zapisać na kurs tańca np do Salsa King, czy gdzieś gdzie jest taniej, bo przecież biedną studentką jestem to piszcie na mejla : olazz11@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie! ;)

PeEs : sama mam ok 172 cm, więc szukam kogoś kto jest wyższy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: partner salsa

Witam

Ja poszukuję partnerkę do salsy, trenuję juz 4mce
176cm

Jestem bardzo skoncentrowany i zdeterminowany do robienia postępów w salsie.
Jestem wysportowany i podobno jakies czucie rytmu mam, napewno mam koordynacje :P

Nie mam nic przeciwko partnerce która będzie miała krótszy lub dłuższy staż na sali. Troszke treningu, cierpliwości wytrwałości potu i wyrównamy poziomy.
Liczy sie dla mnie konkretne podejście do sprawy :)

darziel@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (8 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...