partner salsa

Hej! Mam na imię Ola i mam 21 lat i z chęcią zapisałabym się na kurs salsy. Niestety nie mam z kim. Nigdy wcześniej nie uczyłam się tańczyć, noo chyba że liczy się chodzenie na tańce w klasach 4-6 podstawówki :P
Sądzę, że źle się nie ruszam na parkiecie. Słuch też jakiś tam mam, bo śpiewam w zespole, wiec jeśli jakiś fajny facet miałby ochotę ze mną w Gdyni gdzieś się zapisać na kurs tańca np do Salsa King, czy gdzieś gdzie jest taniej, bo przecież biedną studentką jestem to piszcie na mejla : olazz11@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie! ;)

PeEs : sama mam ok 172 cm, więc szukam kogoś kto jest wyższy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: partner salsa

Witam

Ja poszukuję partnerkę do salsy, trenuję juz 4mce
176cm

Jestem bardzo skoncentrowany i zdeterminowany do robienia postępów w salsie.
Jestem wysportowany i podobno jakies czucie rytmu mam, napewno mam koordynacje :P

Nie mam nic przeciwko partnerce która będzie miała krótszy lub dłuższy staż na sali. Troszke treningu, cierpliwości wytrwałości potu i wyrównamy poziomy.
Liczy sie dla mnie konkretne podejście do sprawy :)

darziel@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Pickleball szybka gra, refleks i rywalizacja jak (4 odpowiedzi)

Pickleball to sport, który łączy elementy tenisa, badmintona i ping-ponga, wymagając szybkich...