patologia storczykowa 16

Czy ktoś wie co to za patologia wprowadziła się w bloku przy storczykowej 16 ?? od jakiegoś czasu jest tam po prostu melina, muzyka na pełen regulator w każdy dzień niezależnie od pory... krzyki i wrzaski przecież tak się nie da.
popieram tę opinię 128 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: patologia storczykowa 16

Melina też jest na Kalinowej w nowych, żółtych szeregach pośrodku.
popieram tę opinię 128 nie zgadzam się z tą opinią 0

patologia,melina twarde słowa...
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 0

może jakaś imprezka poprostu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 126

Impreza głośna za imprezą co weekend, to tego towarzystwo pali koło klatki i mnóstwo petów wokoło miejsc parkingowych. A o wyrzuceniu śmieci do pojemnika to zapomnij; lepiej wywalić obok - syf się nosi po chodniku. Zapewne wynajmowane lokum, niestety.
popieram tę opinię 127 nie zgadzam się z tą opinią 1

to idź im zwróć uwagę a nie płaczesz na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 130

przecież cała Storczykowa to się robi syf. Wynajem mieszkań i każdy ma wszystko w d...e. Wystarczy popatrzeć na styl jazdy i parkowanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 130

póki przy śmietniku nie postawią szlabanu to tak będzie wyglądało parkowanie przed blokiem
popieram tę opinię 126 nie zgadzam się z tą opinią 0

pp już nie raz rozmawiałem z tymi ludźmi. Usłyszałem: "musi być pan bardziej wyrozumiały".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 126

zadzwoń po policję, że brakuje ciszy nocnej
popieram tę opinię 129 nie zgadzam się z tą opinią 1

U nas na storczykowej 14 gość od października do marca ciął krawężniki w garażu - zamiennie korzystał z wiertarki udarowej, często nawet od 3 rano. Myślicie, że policja coś pomogła?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 127

To może ktoś ma kontakt do właścicieli, skoro to najemcy? Trzeba ich atakować z różnych stron to odechce im się mieszkania, albo chociaż się uciszą!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 123

w którym mieszkaniu ta patologia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koral to patologia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 115

podawanie nr rejestracyjnych i innych danych osobowych jest nie zgodne z prawem. Sprawa jest już zgłoszona na policji. Oni ustalą kto to napisał.
popieram tę opinię 112 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koral (cc) fajnego masz Gullfa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biedni jesteście, możecie tylko popłakać na forum i wtedy czujecie się lepiej. Nie macie odwagi powiedzieć człowiekowi w cztery oczy tylko na forum się ośmieszacie. Żal mi was drodzy sąsiedzi.
popieram tę opinię 115 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widać "sąsiadka" nie zetknęła się jeszcze z owym właścicielem golfa (albo jest nim samym) i jest obrońcą uciśnionego. On nie należy do normalnych ludzi, bo w moim rozumieniu normalny człowiek nie wystawia głośników na balkon, a już z pewnością nie po 19, bo przeszkadzają mu dzieci, czy w niedzielny poranek, kiedy biją kościelne dzwony. Otóż rozmowa z tym panem nic nie daje, czy jest to w cztery oczy, czy więcej a i w towarzystwie Policji. Widać wpis o "Koralu" miał być raczej dowodem na bezsilność dopuszczalnymi środkami, bo jak przypuszczam autora wpisu, podobnie jak mnie nie interesuje wymierzanie samosądu podsuwanego przez władzę... chociaż jak przypuszczam w końcu się na tym skończy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 84

Nie straszcie ludzi samosądami bo to nie Rosja. Możecie prosić, grozić a na końcu w d*pe pocałować.
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 2

Napisz jeszcze oprócz nr rejestracyjnego imię, nazwisko i adres. Jak nie wiesz to Ci podam. A jak już napiszesz to leć do matki popłakać ze tylko tyle możesz.
popieram tę opinię 112 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...