Re: paznokcie żelowe
Jeżeli chodzi o dowody, to teraz rzeczywiście żałuje, że sama nie zrobiłam zdjęć tych paznokci (których już dawno nie mam) bo bym je tu teraz chętnie zamieściła. A pani u siebie mi żadnych zdjęć nie robiła, więc proszę nie kłamać, że robi pani zdjęcia paznokci każdej klientce. Jeżeli chodzi o cenę, to już jak do pani dzwoniłam z zapytaniem o koszt paznokci, to sama mnie pani poinformowała, że jest to koszt w granicach 90-100zł. Więc z księżyca sobie tego nie wzięłam.
Jeżeli chodzi o zdjęcia na których nie wdać wszystkich mankamentów, to rzeczywiście tak jest, ponieważ na zdjęciu, które jest wykonane z góry nie widać jak paznokcie wyglądają z bocznego profilu i to jest chyba oczywiste, a jeżeli twierdzi pani, że robi zdjęcia z różnych profili to czemu nie ma żadnego takiego zdjęcia na pani stronkach.
Wybaczy pani ale po takiej dyskusji i obraźliwym tonie z pani strony to chyba nikt już by się do pani nie udał, nawet z reklamacją.
Być może są klientki, które są zadowolone z pani usług ale ja nie byłam i mam prawo do wyrażenia swojej obiektywnej opinii, więc proszę mnie nie obrażać.
Pozdrawiam serdecznie.
2
1