paznokcie żelowe

polećcie osóbkę robiącą paznokcie żelowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: paznokcie żelowe

nie znacie nikogo?

paznokcie-gdynia.jasky.pl
moja stylistka

nie polecam jej tu sa opinie o jej pazurkach żenada http://forum.gazeta.pl/forum/w,57,83875424,,paznokcie_zelowe.html?v=2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a a i owszem siebie polecam...:)
moe prace można zobaczyc na moich stronach i w pismach Branożowych typu paznokcie i Akademia paznokcia..
Ślicznotka mówie ci nie ośmieszaj się już! dobra jesteś specjalnie poleciłaś kogoś innego...żeby nie było wiadomo ,że to TY ale sie usmiałam:)

Chora konkurencja ma ubaw po pachy a tymczasem..sama tipsy klei..
dziewczyno nie ośmieszaj sie już:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam moja psiapsółke- Dominika 509638669, robi pazury na Morenie jak równiez dojezdza do klienta :)

Niestety też muszę dołączyć do grona klientek nie zadowolonych z usług pani Agnieszki z Gdyni (sunnails). Paznokcie miały bardzo nierówną powierzchnie i w pewnym miejscu były tak cienkie że złamanie takiego paznokcia nie było zbyt trudne. Jak na stylistkę, która może pochwalić się tyloma dyplomami i do tego pazurkami w pismach branżowych to byłam BARDZO zawiedziona i nie takiego efektu się spodziewałam. Zawsze myślałam że cena też świadczy o dobrze wykonanych paznokciach (a zapłaciłam za nie 90 zł) ale niestety w tym przypadku ta teoria się nie sprawdziła. Jak widać zdjęcia nie oddają charakteru poprawnie wykonanych paznokci, które z góry wyglądają dobrze ale z bocznego profilu same góry i doliny. Noszę paznokcie żelowe już bardzo długo i nigdy takich nierównych nie miałam zrobionych, choć korzystałam z usług stylistek, które nie mogły się pochwalić tyloma dyplomami.
Podsumowując, nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli była pani nie zadowolona z moich usług dlaczego nie zadzwoniła pani z reklamacją? Bez problemu zwróciłabym pani te pieniądze ,Lub poprawiła paznokcie nie pobierając dodatkowych kosztów. Po drugie to chyba jakaś pomyłka ponieważ u mnie już od dłuższego czasu paznokcie to koszt minimum 100 zł.Certyfikaty nie świadczą o umiejętnościach stylistki ale praktyka i doświadczenie to po trzecie.
Jeżeli uważa pani ,że źle wykonałam swoją prace proszę o przedstawienie dowodów.Jeżeli nie była pani zadowolona proszę o kontakt sunnails@interia.pl lub telefoniczny 692 451 569 ,na pewno posiadam zdjęcia także z boku pani paznokci ,ponieważ zawsze robię zdjęcia prac także z różnych profili.Na dowód ,że właśnie paznokcie są wykonane prawidłowo..Zdjęcia zawsze oddają charakter wykonanych paznokci.Na jakiej podstawie ich nie oddaja według pani? na pewno posiadam zdjęcia pani paznokci z bliska wiec możemy je pokazac w powiększeniu. wiec prosze o kontat.. skoro zdecydowała się pani zamiescić tutaj tę opinię nie logując się.
pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tzn w woli wyjaśnienia odnośnie cennika
każdy french klasyczny bez kamuflażu kosztuje u mnie 80 zł. Z kamuflażem 100 zł. przy każdej stylizacji zdobienie jest gratis.Kolorowe paznokietki to koszt 120-150 zł.Rekonstrukcja paznokcie obgryzionych 120 zł.
te 90 zł z kosmosu pani wzięła? Jeśli była pani NIE zadowolona i ośmieliła sie pani wystawić mi tę opinię proszę o dowód bo nie wiem na jakiej podstawie wystawia pani tę opinię rzekomo nie zadowolonej klientki..która rzekomo była u mnie na stylizacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli chodzi o dowody, to teraz rzeczywiście żałuje, że sama nie zrobiłam zdjęć tych paznokci (których już dawno nie mam) bo bym je tu teraz chętnie zamieściła. A pani u siebie mi żadnych zdjęć nie robiła, więc proszę nie kłamać, że robi pani zdjęcia paznokci każdej klientce. Jeżeli chodzi o cenę, to już jak do pani dzwoniłam z zapytaniem o koszt paznokci, to sama mnie pani poinformowała, że jest to koszt w granicach 90-100zł. Więc z księżyca sobie tego nie wzięłam.
Jeżeli chodzi o zdjęcia na których nie wdać wszystkich mankamentów, to rzeczywiście tak jest, ponieważ na zdjęciu, które jest wykonane z góry nie widać jak paznokcie wyglądają z bocznego profilu i to jest chyba oczywiste, a jeżeli twierdzi pani, że robi zdjęcia z różnych profili to czemu nie ma żadnego takiego zdjęcia na pani stronkach.
Wybaczy pani ale po takiej dyskusji i obraźliwym tonie z pani strony to chyba nikt już by się do pani nie udał, nawet z reklamacją.
Być może są klientki, które są zadowolone z pani usług ale ja nie byłam i mam prawo do wyrażenia swojej obiektywnej opinii, więc proszę mnie nie obrażać.
Pozdrawiam serdecznie.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszm bardzo ale to chyba jakaś kpina z pani strony.:) I proszę mnie nie obrażać. Nie obrażam panią tylko mam prawo do obrony w momencie gdy są tutaj wypisywane jakieś bzdury.Nie posiada pani ani podstawy do takich argumentów ani żadnego dowodu na to iż usługa została wykonana przezemnie .Nie wiem Kim pani jest .Jaką ma pani gwarancje ,że była na mojej usłudze? wystawiłam pani rachunek?
Jaki ma pani dowód na to iż nie prawidłowo wykonałam pani paznokcie i jakim prawem śmie pani wypisywać na mój temat te oszczerstwa które nie mają najmniejszego pokrycia w rzeczywistości.
Trzeba było zrobić te zdjęcia rzekomo źle wykonanych paznokci i umieścić na forum ,dlaczego pani tego nie zrobiła? I omieszkała się wystawić tutaj tę opinię. W takim razie nie mamy o czym rozmawiać ponieważ jedyny "dowód" jaki pani tutaj przedstawia to suchy argument bez pokrycia.
O reklamację także się pani nie pokwapiła ?? dlaczego? zapomniała pani ,było pani głupio ? ponieważ nie wydaje mi się bym odniosła się do jakiegokolwiek klienta z brakiem szacunku. Zawsze po skończone usłudze nadmieniam ,że istnieje prawo reklamacji i jakby coś się działo to proszę o telefon .
Przykro mi za mój ton wypowiedzi ,ale mam prawo obrony w momencie gdy nie ma pani podstaw by wypisywać te bzdury.Bo na dobrą sprawę nie ma pani nawet żadnego dowodu ,że u mnie była.A nawet gdyby pani była to zdjęcia na pewno zostałyby wykonane. Na wielu moich zdjęciach widać paznokcie z profilu ,kwestia ułożenia ręki.
Nie mam najmniejszego zamiaru nikomu wyjaśniać tej kwestii.Zdjęcia są wykonane tak jak należy by przedstawiać i pokazać dane paznokcie w ich całej okazałości, na życzenie w zbliżeniu.
Opinia opinią każdy ma prawo ją wyrazić nawet gdy jest NIE zadowolony ale niech to będą opinie oparte na faktach poparte dowodami ,to wtedy możemy porozmawiać.np o zwrocie kosztów ,bo dlaczego nie.

pozdrawiam serdecznie.

druga kwestia jest taka ,że jeżeli naprawdę była pani u mnie na tych paznokciach to chyba widziała pani z czym wychodzi? Musiała być pani zadowolona z moje usługi skoro nic pani nie powiedziała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz najlepiej jest udowodnić, że ja w ogóle u pani nie byłam. Rachunku nie mam ale na potwierdzenie mojej wizyty na paznokciach u pani mogła bym np. opisać pani pokoik w domu przeznaczony do wykonywania usług.
Zresztą nie wypowiedziałam swojej opinii po to, by bez końca się sprzeczać, bo to żadna dla mnie frajda. Na każdy argument można znaleźć zawsze jakąś kontrę. Wyraziłam swoją opinię i dziękuję za dyskusję.
Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Powtarzam ,że nawet gdyby pani u mnie była to nie ma pani gwarancji na to iż usługa została wykonana źle.Więc na jakiej podstawie ją pani przedstawia to nie rozumiem. Mimo iż o to proszę. Argument jakoby opisała pani moje pomieszczenie w którym mam gabinet na usługi nie jest argumentem na to iż pani u mnie była.. Bardzo dużo ludzi do mnie przychodzi . Na tym forum jest wiele pozytywnych opini i nie tylko na tym forum.Więc jeżeli pani celem było zaszkodzenie mojej pozytywnej opini to chyba źle pani trafiła.Ponieważ na pewno nie ujmie to moim kwalifikacją.
Takie sprawy załatwia się ze mną osobiście ,na pewno rozwiązałybyśmy pani problem .Każdej klientce mówie o gwarancji...o zwrocie kosztów.
Jakim trzeba być człowiekiem zeby szkodzić ludziom na forach publicznych nie załatwiajac najpierw sprawy osobiście.Gwarantuję pani ,że nie ma pani powodów ani podstaw by wystawiać mi tę opinię.Dlaczego? opisałam powyżej.
Niniejszym również dziekuję za dyskusję.

Chodzi mi o to ,że NIE MA pani gwarancji żadne na to ,że paznokcie zrobiłam pani źle.To jedynie sucha pani opinia.
Może być pani każdą osobą nawet niezdrową konkurencją.
Ta opinia to żadna gwarancja .A klient odbiorca niech zdecyduje sam czy warto mi zaufać. Jeśli nie trudno. W każdym razie każdą moją pracę wykonuję z należytym zaangażowaniem i estetyką ,gdyby pani u mnie była wiedziałaby pani,znałaby pani moje podejście do klienta.A nie wypisywała na forach publicznych jaka to pani jest niezadowolona.
życzę dystansu.

Wczoraj miałam klientkę właśnie z weselnika ,opisałam jej tę sytuację..tę pani opinię bez dowodów ,i obca kobieta stwierdziła ,że to co pani robię jest niepoważne.Obiecała wystawić opinię w moim wątku o paznokciach,ponieważ była z mojej usługi zadowolona. Zrobiłam zdjęcia także z profilu specjalnie dla pani.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Salon w Gdańsku na Korzennej,bardzo ładne paznokcie i miło spędzony czas.Ceny bardzo przystępne. Tel.3018899

Ostatnio byłam http://www.intedu.pl/jakie-zabiegi-najczesciej-wykonuje-kosmetyczka/ jestem zachwycona

www.looksusgdansk.pl zapraszam do siebie na pazurki i pyszną kawkę :)

nawiązując do tematu wątku , polecam siebie:)

to moja galeria:
http://www.kosmetomania.pl/index.php?strona=albumy&gal=2&album=55&nrstr=6

to opinie:
http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-dla-dloni-i-stop-o33011.html

pozdrawiam!

Sunnails, ale weź już przestań... Sama prowadzę działalność i wiem, że nigdy nie ma 100% zadowolonych klientów i nie świadczy to wcale o tym, że ja coś zrobię źle - po prostu ile ludzi, tyle oczekiwań. Wyluzuj już, bo sama swój wizerunek naruszasz, gdy tak zaciekle się bronisz. Nie musisz. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

staram siebie bronic bo właśnie nie czuje się winna,jakbym coś schrzaniła to naprawdę mogę sie do tego przyznać.

Masz racje Sosna:)
dzięki..:)

wracając do tematu!!
czy znacie jeszcze kogoś dobrego najlepiej z Gdyni !

http://ekskluzywne-paznokcie-gdynia.blog.onet.pl/
znalazłam taką osóbke i pazurki wyglądaja bardzo ładnie - była może któraś z was u niej??

Zalezy jakie paznokcie by Pani sobie życzyła. Polecam siebie Gdynia Wielki Kack. Paznokcie robię u siebie w domu, staram sie, żeby wygladały naturalnie i były trwałe. Sadzę, ze ceny też mam atrakcyjne. :)

obiecane zdjęcia...;)
image

image

Nadmienię ,że prawidłowość wykonanego paznokcia można dostrzec między innymi Po tzw. "lini światła" na każdym paznokciu..
góry i doliny nie miałaby tej lini regularnej.
Nie mam większej potrzeby udowadniania pani poprzez wklejanie zdjęć z profili iż paznokcie przeze mnie wyglądały dobrze.
I żałuję dozgonnie iż wdałam się w tą polemikę tak się uniżając z osobą która nie ma pojęcia czym jest prawidłowo wykonany paznokieć.Była pani nie zadowolona, trudno
pozdrawiam

image

Ja również zajmuję się stylizacją paznokci i uważam, że paznokcie p.Agnieszki wygladaja naprawdę dobrze.
Cóż, jest takie powiedzenie: Jeszcze sie taki nie urodził, co by każdemu dogodził ;) Zawsze sie znajdzie ktoś, kto bedzie nie zadowolony i będzie krytykowac, więc nie ma co sie przejmować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zenada !!!

Kobieto, nawet gdyby Twoje paznokcie były najlepsze w Trójmiwście to z takim nastawieniem do Klientek nie wróżę świetlanej przyszłości.

Widzę mała kłótnia tutaj wyszła nawet nie chcę wszystkiego czytać jednak chciałam powiedzieć że pani sama podała w wątku moda i uroda że robi pani paznokietki od 90zł ;/

pozdrawiam:)

Uwielbiam mieć naturalnie wyglądające pazurki, ale utwardzone (niestety moja naturalna płytka była okropna). Polecam Panią Magdę - od prawie roku jestem jej klientką, została mi polecona przez bratową, a jej przez koleżankę z pracy - "poczta pantoflowa" najlepszą formą przekazu. Paznokcie trzymają się rewelacyjnie, po miesiącu zawsze uzupełniam. Dodam, że mam nakładany żel na naturalną płytkę. Koszt - 40zł. Moja bratowa preferuje tipsy - koszt 60zł. Nr telefonu do p. Magdy 795 933 293.

P.S. Ta stylistka robi też manicure kosmetyczny i akryl, ale nie mogę ocenić, bo ja kocham żel.

czy pani magda dojeżdza na terenie Gdańska, szukam kogoś sprawdzonego kto by do mnie przyjechał, mam małe dziecklo i ciężko mi się wyrwac.

a ja szukam kogos z okolic pruszcza, musze dopelnic a nie chce mi sie jezdzic juz na orunie gorna,

Nodulario, odezwij się do mnie na GG 2902250, ponieważ dostałam wyraźny zakaz udzielania jakichkolwiek informacji na temat p.Magdy na forum, niestety.

Witam wszystkich! Jest jedna wspaniała strona, w której można znaleźć absolutnie wszystkie przyjemne małe rzeczy, które sprawiają, że nasza praca jest tak interesująca i piękna. Chcę powiedzieć, że dzięki pędzle do paznokci możesz tworzyć prawdziwe arcydzieła na paznokciach. Niedawno pomalowałem prawdziwe gwiaździste niebo. Stwierdzenie, że dobrze było nic nie mówić. Jestem zachwycony swoją pracą.

Inne tematy z forum

jak schudnąć... :( (190 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Adwokat Rozwód Gdansk (4 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Prezent na dzień kobiet (25 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...