pedały ztrzaskowe do mtb....

Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich bikerów. Mam pytanko dotyczące pedałów zatrzaskowych do mtb. Jakie dobre pedały w niewygórowanej cenie polecilibyście zakupic? Chodzi mi o to, żeby sprzęt był dobry i sprawdzony (wiem że polecic mozna jakies xtr'y ale nie o to chodzi). Cos na kieszen przecietnego kowalskiego najlepiej. No i jakby ktos chciał jeszcze dodac coś na temat butów to bardzo proszę. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pedały ztrzaskowe do mtb....

Ja się nastawiam na PD-520 za ok. 149zł. To można stwierdzić po lekturze precla, na którym wszyscy się zachwycają tym modelem. Korzystając z powyższego źródła można się też dowiedzieć, że najlepsze buty do tych pedałów to SH-M070 lub SH-M071, na które także się już nastawiłem.

no musze luknac na te butki, bo pedały juz ogladałem.

A to od razu skorzystam z okazji;-) Gdzie widziałeś te pedały no i w jakiej cenie oczywiście?

http://www.cult-bikes.com/

Witam . polecam pedaly shimano pd m-540 ( xt ) , nie sa duzo drozsze od 520-stek a sa podobno zaje....te . dzialanie xtr i sa nie duzo ciezsze waza 352g . Tez wlasnie bede zmienial pedaly i mam zamiar je kupic .

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...