pediatra

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam. Od całkiem niedawna mieszkam w okolicy. Zastanawiam się nad wyborem pediarty w przychodni Gdańsk-Południe. Czy są mamy albo tatusiowie, którzy mogliby jakiegoś aktualnego tam pediatre polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pediatra

ja chodzę do Joanny Kani, ale dlatego że mieszka blisko znamy się i w razie co możemy przyjść, a tak po za tym dużo nie napisze bo synek choruje raz w roku i to lekko więc lekarza nie odwiedzamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tak samo chodzę do dr. Kani i polecam. Pani doktor to starsza pani, ale bardzo ostrożna w wypisywaniu antybiotyków często wysyła na badania jak nie jest czegoś pewna. Mój synek do 4 lat często chorował i byłam tam często czasami byłam zła że znowu do tej pani dr. idziemy pewnie znowu nas gdzieś wyśle, ale lepiej mieć ostrożnego lekarza niż takiego co wypisze antybiotyk i już.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ta lekarka przyjmuje prywatnie? Szukam prywatnego pediatry, najlepiej Gdańsk - Południe ale niekoniecznie. Możecie kogoś polecić?

z tego co wiem to dr. Joanna Kania na prywatną praktykę lekarską na Kowalach, ale nigdy z usług prywatnych u Niej nie korzystałam chodzę do przychodni.

Bardzo dziękuje za podpowiedź.

Odradzam przychodnie na Jeleniogórskiej z dr Kanią i dr Radke. Straszne podejście do dzieci. Rzadko widziałam tak niemiłych lekarzy. Dr Kania to już przeszła samą siebie. Jak siedziałam przy biurku zadając Pani pytanie (a miałam ich kilka, bo byłam z kilkutygodniowym dzieckiem) , ta nagle wstała podeszła do drzwi, otworzyła je i powiedziała, że już czeka kolejny pacjent! Dodam, że byłam z 10 minut nie więcej... Już zapisałam się do innej przychodni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Powiem szczerze ze nie jestem w stanie uwierzyć w to co Pani pisze..drKania od 8 lat leczy skutecznie moje dziecko które urodziło się w 7 mcy ciąży..od pierwszej wizyty dr z wielka uwaznoscia bada syna i przede wszystkim nie jest typem lekarza który przepisuje antybiotyki bez wyraźnego powodu..jest to typ profesjonalisty dokładnego w tym co robi.zawsze zostałam wysłuchana i zawsze uzyskałam odpowiedzi na wszystkie pytania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani doktor niewątpliwie jest specyficzna. Jest bardzo konkretna i wizyta jest krótka, zwięzła i na temat. Zawsze bardzo dokładnie bada dziecko i to jest najważniejsze. Ja też ją polecam.

Na Kowalach przyjmuje dr Zdzisław Janowiak, neonatolog pediatra z Klinicznej.
Byliśmy z naszym wcześniakiem na prywatnych wizytach. Koszt 120zl.
Polecamy doktora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam potwierdze ze pani dr kania nie jest miła przyjemna Lekarka sama się przejechałam na niej a owszem wiem bo często bywam z dzieckiem u nich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również potwierdzam, że dr Kania jest niemiła i wyprasza z dzieckiem kilkutygodniowym z gabinetu pomimo, że bylam z nim krótko. Skrobała ciemieniuchę o mojej córeczki Palcem(stare, nieokrzesane metody). Co do Dr Radtke również odradzam. Brak kompetencji, nie skupia się na rzeczach ważnych, a straszy diagnozą bez żadnego potwierdzenia. Nie skierowała nas do Chirurga gdy było to konieczne natomiast z łątwościa zarzucała moja niechlujność co do pielęgnacji dziecka, gdzie było to kłamstwem z jej strony. Z pewnościa w okolicy mozna znaleźć lepszą przychodnie i lekarzy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dr Gierasimowicz,? Bo widzę że jeszcze ona widnieje na Jeleniogórskiej jako pediatra?

Dr Gierasimowicz od dawna nie pracuje na Jeleniogórskiej

Nie polecam nas wyslala z zapaleniem pluc na sor tam po 6 h okazalo sie ze ze to tylko przeziebienie masakra

Który lekarz?

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Osiedle Warszawska (4 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...