pedofil

Temat dostępny też na forum: Chylonia Rodzina i dziecko
chciałabym przestrzec mamy przed pedofilem.
W okolicach ul. Morskiej, kartuskiej oraz Świeckiej kręci się pedofil który ukazuje małym dziewczynkom (9-10 lat) swoje przyrodzenie. Jest już parę przypadków zaczepek oraz próby zwabienia. Mężczyzna jest w młodym wieku ciemnej karnacji czarne włosy i szary kaptur. Udaje ze rozmawia przez telefon obserwując masze pociechy. Strzeżcie swoje dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: pedofil

a zgłosiłaś to na Policję? Nie każdy czyta to forum ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze z twojego opisu wynika ze jest to ekshibicjonista a nie pedofil-nie panikuj. Po drugie zgłoś to na policje a nie wypisujesz brednie na forum kobieto!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Cholerka, że też mu tam nic nie zamarznie?
Biedula:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli ekshibicjonista podnieca się pokazywaniem czegoś-tam małym dziewczynkom, to jest też pedofilem.
Pedofil i ekshibicjonista, te pojęcia nie wykluczają się.

A ostrzeżenie się przyda.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

życzę mu, żeby mu jednak coś zamarzło i odpadło :]

a poza tym niech się Policja nim zajmie i "koledzy" spod celi ;P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

a nooo, jak to TYLKO zwykły zboczuś, to luzik - po co panikować, niech się obnaża przed dziećmi do woli

a puknij Ty sie w głowę!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

do 'o boze' to było oczywiście...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

puk puk puk styka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja niestety wczoraj miałam pecha i trafiłam na tego zboczeńca. Niech mi nikt nie mówi "nie panikuj" bo ja strasznie się bałam bo zaatakował mnie w sklepie, nie mówiąc o małych dziewczynkach, które mogą przeżyc taką traume. A jak komuś nie przeszkadza "ekshibicjonista" to niech sie zastanowi czy nie miałby nic na przeciw żeby jego dziecko na takiego trafiło.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgłoś koniecznie na policje ..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w jakim sklepie? Czy wciąż ma szary kaptur i rozmawia przez tel.? Może jeszcze jakieś szczegóły pamiętasz? Mieszkam w chylonii i dobrze wiedzieć na kogo trzeba uwagę zwracać. Może wspónymi siłmi uda się go schwytać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Btw - jeśli was, drogie kobiety ktoś taki zaatakuje, postarajcie się (jakkolwiek będzie to trudne w sytuacji zaskoczenia) po prostu wyśmiać gnoja.
Tacy ludzie czerpią satysfakcję ze strachu i przerażenia, zaskoczenia jaki budzą.
Osobiście współczuję tym, które go spotkały.

Fakt, że pokazuje się on także małym dziewczynkom, świadczy tylko o tym, że albo jest impotentem, albo ma w jakiś sposób problemy z funkcjami seksualnymi. Dziecko nie potrafi ocenić "zdolności" takiego kurdupla, toteż ono najczęściej służy za obiekt.

Tacy ludzie żerują na postrachu i sprawia im on satysfakcję - całkiem możliwe, że nawet śledzi ten wątek.

nieSzanowny panie któremu nie stoi, albo który nie potrafi zaimponowac kobiecie - to co robisz jest doprawdy żalosne, pusty śmiech ogarnia na takie odpady spoleczne...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

jako dziecko trafiłam na takiego;) byłam z koleżanką, zwiewałyśmy ale nas to jakoś bawiło. Miałyśmy z 10 lat...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

my z koleżankami też kilka razy trafiłyśmy na takich ekshibicjonistów... (lasek w drodze do morza, koło obecnego wielkiego placu zabaw na Przymorzu)

nigdy nie uciekałyśmy, nie okazywałyśmy strachu - tylko wyśmiewałyśmy i rzucałyśmy teksty w stylu "mój chłopak ma większego i się nie chwali" ;P

tylko skąd my to wiedziałyśmy? tzn. że nie można okazać strachu tylko najlepiej wyśmiać, ośmieszyć? tego nie pamiętam :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś na takiego gnoja trafiłam w pkp, stanęłam przy drzwiach bo miałam wysiadać zaraz , typek stanął za mną dość blisko, myślę sobie ok , kątem oka zauważyłam, że wszyscy wycofują się do innych wyjść. Przy hamowaniu otworzyły się drzwi z wc i dopiero w odbiciu okna zobaczyłam ,że koleś robi sobie dobrze. Masakra, najdłuższe sekundy w moim życiu żeby ten cholerny pociąg się zatrzymał. Byłam tak roztrzęsiona , że zamiast na skm poleciałam na taxi.Trzęsłam się jak galareta. Oprócz tego często urzędowali w Gdynia na Wzgórzu w krzaczorach też koło przystanku skm, ale wtedy przeważnie byliśmy grupą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja miałam tak jak Izka myslałam ze zemdleje ale w takim tempie to chyba nigdy do domu nie dobiegłam :)

Spoko .Taki facet nie jest groźny. Pokaże co mu Bozia dała i na tym koniec.
Gorzej już jest z sexsadystą ,który np; wejdzie za Wami do windy... albo w ustronnym miejscu zaatakuje znienacka. Taki ktoś nie robi z siebie widowiska , nie obnaża się , taki zawsze z nienacka przystępuje do działania.
Dlatego trzeba mieć oczy szeroko zawsze otwarte , zwłaszcza wieczorem i w nocy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a Ty dwa razy sie zastanów zanim cos takiego napiszesz !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie miało byc do tego postu sorry
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyśmiać, skopać, torebką przy...lić,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zlapac i do oliwy z nim nakarmic lewki;-p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś jako dzieci kilkakrotnie widziałyśmy z koleżanką obnażającego się faceta w piwnicy hotelu Gdynia (przez okno - świecił na przyrodzenie lampką) i szczerze mówiąc bardziej nas to śmieszyło i ciekawiło niż przerażało. Nie skrzywiło nam to psychiki.
Niesprawiedliwe jest utożsamianie ekshibicjonisty z pedofilem.
To nie to samo i skutek zupełnie inny.
Powiedziałabym - zupełnie inny kaliber.

po Gdyni swego czasu chadzal JAS FASOLA, kolo w czapce z daszkiem, Ciemne wlosy, ciemne oczoyebne oczki, okolo wtedy 34 lat, teraz z 44-50 glownie typowal ofiary w ZKM i zawsze stawal za niedoszla ofiara i lapy w gacie. Pare razy tez potrafil sie dopiaci lezc za kims wzdluz swietojanskiej, tudziez machal skarpeta do babek w sklepach. Utrapienie z nim bylo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...