piekarnia szydłowski

czy ktos wie jak się pracuje w piekarni Szydłowski? Jakie zarobki, umowa godziny pracy na cały etat(8h czy 12h?) ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: piekarnia szydłowski

Bylam tam na rozmowie kwalifikacyjnej jakies 2 lata temu kierownik regionalny ok jezeli dobrze pamietam wtedy mi proponowal 8 zł na godzine ,a masz jakies info gdzie potrzebuja w gdyni

z tego co wiem to raczej w gdynii nie potrzebuja pracownika tylko w gdańsku ale czasem warto pochodzić i popytać :)

a czy ktos wie jak jest teraz z pracą u Pana Szydłowskiego ? ? ? jakie warunki płaca atmosfera ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba nikt nie wie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie chciałam się dowiedzieć jak się pracuje w piekarni u pana Szydłowskiego czy ktoś może wie ? juz kiedys pracowałam w piekarni i mam doświadczenie wiem jak to wygląda mniej wiecej ale interesują mnie zarobki atmosfera umowa

jestem zainteresowana pracą w tejże piekarni czy ktos wie jak sie tam pracuje? za ile jaka umowa ? warunki atmosfera ?

Pracuje tam moja znajoma i nie narzeka .Duzo zależy od atmosfery bo zawsze znajdzie się jakas meda co miesza.Byłam na rozmowie w tym tyg Pan Szydłowski ma odezwac sie do wybranych osób . Jest środa tel milczy wiec chyba nic z tego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakby ktoś nie wiedział to szydłowskich jest trzech i zapewne każdy ma swoje zasady zatrudniania. AS daje podobno zlecenia a MS umowę o prace za to mniejsze chyba zarobki także warto pomyslec co kto woli i na co stawia

szkoda że tam nawet grafiku nie ma tylko z dnia na dzień się dowiadujesz jak pracujesz noo tak ale przecież teraz prawo jest dla pracodawców musisz być na kazde zawolanie w pełni dyspozycyjna i najlepiej piekna ladna wypoczeta nie chorujaca itp. itd. aaa i doceń ze masz wogole prace ite marne grosze ;/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...