pierwsza wizyta, namiar z internetu

Nienajtanszy pedicure (100zl z malowaniem zwyklym lakierem),maly wybor 'zwyklych' lakierow,gabinet w mieszkaniu- łatwo trafic, ale domofon akurat nie działał, bardzo dokładny pedicure-gladkie,mieciutkie stopy :),zabieg ok.2godzin trwal. Dla mnie, w moim odczuciu minus (chociaz lubie zwierzeta) za stala obecnosc w gabinecie jednego z kotow,wlasciwie kotki chodzacej po wszelkich mozliwych sprzetach (poza fotelem klienta).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Dziękuję za opinię odnośnie usług SUNNAILS SPA, cieszę się niezmiernie,że jest Pani bardzo zadowolona z zabiegu to świadczy o tym,że udało mi się spełnić Pani oczekiwania. I bardzo przepraszam za nieporozumienie w związku ze zwierzątkiem. Zwierzątko które mi towarzyszy czasami przy zabiegach nikomu nie wadzi nie jest agresywna nie wchodzi ludziom na głowę :). Tak się składa, że kotka jest pupilką klientek i kursantek SUNNAILS SPA, Pani nie wykazała szczególnego zniechęcenia podczas zabiegu wręcz przeciwnie:)zabieg odbywał się w bardzo sympatycznej atmosferze. W gabinecie podologicznym staramy się tworzyć atmosferę sterylną ale i przyjazną każdej klientce bez wyjątku. Także i Pani. Jeżeli w Pani odczuciu miejsce kotki w gabinecie to minus, myślę, że od razu powinnyśmy zakończyć wizytę. Nie jest bowiem moim celem wywierać na ludziach nieprzyjemne odczucia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0