pies Amstaff/Witomino WANTED
Dzis okolo 19 w okolicach lesnych, koło ulicy Promiennej na Witominie, biegajac (Barry - pozdrawienia:) zostałem dziabnięty przez psa rasy Amstaff, kolory ciemny brąz + ciemne prążki. Pies byl bez kaganca w towarzystwie skundlonego dobermana i 6 typków w wieku okolo 20-25 lat, palacych ognisko w lesie i chlejacych piwsko. Gdy wrocilismy po 10 minutach z Glinami, to po tych tych twardzielach śladu nie bylo..tutaj prośba: jeżeli znacie kogoś kto posiada takiego psa i zamieszkuje w okolicy ulicy Promiennej (bo nie sadze, by wypuszczali sie gdzies znacznie dalej) i odpowiada nastepujacemu opisowi:
wzrost okolo 173-177cm, srednia budowa ciała, wiek okolo 20 lat, wlosy jasne (ale bez przesady)
to prosze dawac znac - za wiarygodne info czeka NAGRODA (nie jestem millionerem ale na piwo i fajki starczy :)
mail: robzino@wp.pl
GG: 1835235
PS - sprawa jest na tyle wazna, bo jezeli nie ustale tego psa w ciagu paru dni to czeka mnie najprawdopodobniej seria dosyc malo przyjemnych zastrzykow...
Z gory dzieki
wzrost okolo 173-177cm, srednia budowa ciała, wiek okolo 20 lat, wlosy jasne (ale bez przesady)
to prosze dawac znac - za wiarygodne info czeka NAGRODA (nie jestem millionerem ale na piwo i fajki starczy :)
mail: robzino@wp.pl
GG: 1835235
PS - sprawa jest na tyle wazna, bo jezeli nie ustale tego psa w ciagu paru dni to czeka mnie najprawdopodobniej seria dosyc malo przyjemnych zastrzykow...
Z gory dzieki