pilne czarny szlak obok euromarketu

jak tam dojechac ? tzn.w kotrym miejscu trzeba wjechac w las, zeby trafic na czarny szlak??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pilne czarny szlak obok euromarketu

Zależy, w którą stronę chcesz czarnym szlakiem jechać. Jeśli w stronę Wejherowa, to musisz pojechać ul. Nowowiczlińską (ta przejeżdżająca koło Euromarketu) w stronę Dąbrowy i zaraz po przejechaniu pod obwodnicą skręcić w prawo (pod obwodnicą jest piach zaraz potem skręt w prawo - po lewiej zaraz zaczynają się zabudowania i jedziesz wzdłóż zabudowań. Wydaje mi się, że jest tam nawet widoczny już spod obwodnicy znak szlaku. Jeśli chcesz natomiast jechać czarnym szlakiem do Gdyni, to zjazd do lasu z ul. Nowiczlińskiej jest dokładnie na wysokości Euromarketu - vis a vis Euromarketu. Wjazd jest ostrym podjazdem po korzeniach - potem są dobre oznaczenia.
Pozdrower.

Re: pilne czarny szlak obok euromarketu

dzieki wielkie ;]

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...