piotr mielcarek ginekolog

Temat dostępny też na forum: Kobieta
jestem w 19 tc chodze do pana doktora od 7 tc czyli to jest jakies 5 razy.pan doktor nie spelnia moich oczekiwan a mianowicie nie zleca MI ZADNYCH BADAN .to jest moja dróga ciaza i wiem ze podstawa jest przynajmniej morfologia krwi i moczu.a ja bedac w 19 tc mialam robiona tylko 1 raz .pan doktor twierdzi ze nie bedzie psóc zdrowej dziewczyny.dzidzius rozwija sie prawidłowo z tego co mi mowil.u pana doktora jest zazwyczaj tak ;straszne opoznienia nigdy nie wejdzie sie o odpowiednim czasie ale pomijajac to na wizycie pyta sie kilka razy jak sie nazywam chociaz ma przed soba karte gdzie wszystkie dane i moj wywiad jaki robilismy wczesniej ma zapisany.wogole nie interesuje sie pacjentaka tylko leci wszystko na sztuki(im wiecej tym lepiej).moze nadaje sie na wizyty kontrolne ale napewno nie na prowadzenie ciazy.ja przynajmniej nie czuje sie bezpiecznie pod jego opieka.aha dodam tez ze mialam robione w 9 tg takie badania(odczyn wassermana,hbs ag,tsh.i to koniec.czy ma ktos podobna sytuacje?kogo polecicie moze byc prywatnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: piotr mielcarek ginekolog

też mam podobne odczucia, jestem w ciąży po raz drugi'(tym razem zagrożona) też mi nie zlecił badań podstawowych a co gorsza wypisał receptę na lek, kóry raczej nie powinnam brać w ciąży(skonsultowałam z innym lekarzem)wybieram się do dr marty sokołowskiej, z-ca ordynatora w Szpitalu na Zaspie

ja mialam podobnie na samym poczatku ciązy pobolewal mnie brzuch zapisal mi lek gdzie farmaceuta uswiadomil mnie ze kobieta w ciazy nie powinna przyjmowac takich lekow zreszta na ulotce byly wyrazne przeciwskazania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jednak nie tylko ja miałam takie wrażenie. Ciekawe, że my jesteśmy niezadowolone, a dr.Mielcarek ma same pozytywne opinie.

mi powiedział że nie mam się niczym martwić, a z domu zabrała mnie karetka bo dostałam krwotoku, utrata krwi była tak duża że do zdrowia dochodziłam 3 tygodnie...........nie polecam........a wystarczyło tylko usg.........
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy mogą panie podać więcej szczegółów? To znaczy w którym dokładnie gabinecie dr przyjmował i czy były to wizyty prywatne czy przez NFZ?????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fixed mecze (3 odpowiedzi)

Witam, oferuje dostęp do informacji o ustawionych meczach. Informacja jest darmowa, ale trzeba...