piotr mielcarek ginekolog
jestem w 19 tc chodze do pana doktora od 7 tc czyli to jest jakies 5 razy.pan doktor nie spelnia moich oczekiwan a mianowicie nie zleca MI ZADNYCH BADAN .to jest moja dróga ciaza i wiem ze podstawa jest przynajmniej morfologia krwi i moczu.a ja bedac w 19 tc mialam robiona tylko 1 raz .pan doktor twierdzi ze nie bedzie psóc zdrowej dziewczyny.dzidzius rozwija sie prawidłowo z tego co mi mowil.u pana doktora jest zazwyczaj tak ;straszne opoznienia nigdy nie wejdzie sie o odpowiednim czasie ale pomijajac to na wizycie pyta sie kilka razy jak sie nazywam chociaz ma przed soba karte gdzie wszystkie dane i moj wywiad jaki robilismy wczesniej ma zapisany.wogole nie interesuje sie pacjentaka tylko leci wszystko na sztuki(im wiecej tym lepiej).moze nadaje sie na wizyty kontrolne ale napewno nie na prowadzenie ciazy.ja przynajmniej nie czuje sie bezpiecznie pod jego opieka.aha dodam tez ze mialam robione w 9 tg takie badania(odczyn wassermana,hbs ag,tsh.i to koniec.czy ma ktos podobna sytuacje?kogo polecicie moze byc prywatnie