plaga much !

Może w końcu jakiś lekki i przyziemny temat, czy też w tym roku widzicie tyle much , normalnie plaga, trzeba łapki kupować, lepiki na lampy i nie dają spać, takie upierdliwe. Zabijesz 10 gryzacych much, a za godzinę tyle samo, wszytskie okna pozamykane a i tak jakoś się dostają. Też tak macie? Za to komarów nie ma w tym roku.... Może muchy je zjadły ? :) :) :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: plaga much !

Dokladnie. Mamy ten sam problem w domu od jakiegoś czasu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: plaga much !

No jest masakra. Nie wiem skąd tyle tego. Ciągle trzeba ubijać je. Mieszkam tu 28 lat. I takiej plagi nie widziałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

faktycznie komarów nie ma a much może trochę więcej. Znacznie więcej to jest bąków bydlęcych, straszliwie wściekle atakują
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam wokół domu kwiaty turki i much jak na lekarstwo. Poza tym moskitierę na tarasie i w sypialni. W każdy pokoju klisze śmierci i w ręku łapkę. Problem upierdliwych much praktycznie nie istnieje. Aczkolwiek wczoraj wieczorem jedna gryząca mnie dopadła. Ale już nie żyje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"klisza śmierci" ...hehe . bajecznie !

Kupuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...