plastic display przymorze - proszę o opinie o tej firmie bo idę tam na rozmowę...

plastic display przymorze - proszę o opinie o tej firmie bo idę tam na rozmowę..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: plastic display przymorze - proszę o opinie o tej firmie bo idę tam na rozmowę...

praca na poczatek 8 zł za godzine,narazie bazują na przymorzu później przenoszą sie do Tczewa.Byłam na rozmowie ale zrezygnowałam z tej pracy,jakaś tam dziwna atmosfera jak dla mnie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: plastic display przymorze - proszę o opinie o tej firmie bo idę tam na rozmowę...

rekrutują od listopada
chyba przez agencje Etif też,
byłam na rozmowie ,normalnie było
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jestem po rozmowie- trochę dziwnie ta rozmowa wygladała - nic specjalnie sie nie dowiedziałam,(pan jakby nie miał czasu) jutro idę na dzień próbny żeby zobaczyć jak wygląda tam praca

też własnie miałam taką rozmowe...(pan jak by nie miał czasu dlatego dziwne mi to się wydawało-nawet nie dowiedziałam się co będę robiła)daj znać jak było:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

cisza - jak cos sie spytasz to nikt nic nie wie - szatnia to 2-wa metry kwadratowe i 30-tu chłopa - tragedia !!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo na razie Cie testują. Jak pokażesz, że jestes "baba-kumpel", to będziesz miała miodzio. Faceci nie konkurują z kobietami, nawet chamy najczęściej się powstrzymują od tego typu działań...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poza tym ze to kobiety odwalaja czarna robote za facetow bo ci chowaja sie po kontach a chamstwo z ich strony to normalnosc
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zimno,normy co dzien wieksze,brak szacunku dla pracownika(szef chodzi po hali z papierosem "jak ci sie nie podoba to sie zwolnij")masakra nie polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

szef tej firmy to choleryk... i lekcewazy ludzi
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mozecie bardziej rozwinac swoje wypowiedzi. O jakie stanowisko sie staraliscie, czas pracy itp?? Bo ja mam rozmowe w srode i nie wiem czy isc czy nie. Stanowisko ktore mialbym zajmowac to monter ekspozytorow reklamowych/kierowca.

Prosze powiedzcie wiecej!!! :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja byłam na rozmowie na stanowisko produkcyjne.praca od 8 do 16 z możliwościa przedłuzenia do 17-wypracowania sobie nadfodzin.pan nie mówi nic o umowie o prace badz zlenia,mówi ze przez trzy miesiace jesteśmy przez agencje,pózniej mozna nas przejac i to tyle.w pracy mało miejsca,zimno i nie ciekawie.ja zrezygnowałam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

przez trzy miesiace agencja etif i umowa zlecenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

chcesz zostać niewolnikiem za marne grosze ,to śmiało.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

idź tam do pracy i zapomnij o prywatnym życiu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak jestes zaradny, szybko sie uczysz i znasz sie na elektro nazedziach dasz radeale za 8 zl i i nic wiecej. przez co najmniej pol roku zapomnij o jakiejkolwiek podwyzce. potem dostaniesz 1zl i dalej tak pol roku nie wazne jak sie starasz, zapierdzielasz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

o wiele dłużej niż pół roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Pracowałam tam około 6 miesięcy. Szef mimo, że sprawia wrażenie lekceważącego wcale taki nie jest. To naprawdę w porządku facet. Pracowałam z nim i wiem jaki jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

pracowałem tam 3 miesiace i skonczyly sie zlecenia , i kto byl przez agencje zostal wywalony a Ci co mieli umowe o prace albo na przymusowy urlop albo na wypoiedzeniu sa....a atmosfera dla mnie tam spoko smiechu sporo, ludzie w wiekszosci bardzo zarąbisci !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Odradzam tą prace,wykorzystują nowych pracowników a starzy mają radoche a ty naginasz nadgodziny za grosze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Witam
mam nadzieję że ktoś przeczyta to w 2018 , z CAŁYM sercem odradzam tą pracę najgorszemu wrogowi nie życzyłabym aby trafił tam do pracy , mówię tutaj już o firmie znajdującej się w Tczewie na Skarszewskiej , pracowałam tam parę dni i dużo mogę o tej firmie powiedzieć z obserwacji :
1 kierownik hali jest po prostu chorym człowiekiem dosłownie , na wejście jesteś osądzony z góry
2 starsi pracownicy stoją nad Tobą i dyktują co masz robić , dosłownie stoją jak strażnicy i mają beke że Ty robisz a oni odpoczywają
3 brak jakichkolwiek list obecności , jako pracownik agencyjny nie masz pewności czy ktoś w ogóle wie że jesteś w pracy i czy dostaniesz wypłacone pieniążki za przepracowane dni
4 na umowę zlecenie przez agencję jak to powiedział kierownik ''U NAS NA UMOWĘ TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ''
5 pracownicy nawet Ci starsi boją dosłownie boją się kierownika jak ognia , a broń boże wykonujac swoją pracę na stanowisku odezwij się do koleżanki , albo zaśmiej :o !
6 już pierwszego dnia kierownik podchodzi do Ciebie kierownik i po pierwszej godzinie pracy Cię pogania i krzyczy Ci nad uchem że tu się pracuje a nie obija mimo że jesteś dopiero godzinę w nowej pracy
7 nie patrzą czy jesteś mężczyzną czy kobietą czy masz 175 cm czy 158 masz iść na magazyn i z facetami składać kartony większe 3 razy większe od Ciebie i przepychać palety
jakbym miała wymienić zaletę tej pracy są to godziny , od poniedziałku do piątku 7-15 weekendy wolne , nic więcej .
Także jeśli ktoś chce zostać niewolnikiem i pracować dosłownie w obozie pracy to jak najbardziej polecam xd
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja pracowałem w tej firmie 2 lata temu przez kilka miesięcy i robiłem na ploterach.
1. Ten bardzo wysoki facet jest tam nadal kierem? Pamiętam że był dość pewny siebie ale taki powinien być kierownik. Mi się udało wynegocjować z nim dodatkowy hajs za nadgodziny więc chyba nie był taki zły. Ciągle się dziwię, że ludzie robią powyżej 8h za tą sama stawkę. Aczkolwiek późniejsze negocjacje już z właścicielem zakończyły się zakończeniem współpracy Xd
2. Na przyuczanie do maszyny nie narzekałem. Tam wszyscy byli w porządku. Pozdrawiam Arka!
3. Były ewidencje w segregatorze na stołówce do wypełnienia. Trza było kierownika poprosić o wydrukowanie czystych jak brakło. To nie przedszkole że Cie będą za rączkę prowadzić.
4. No to trza było się starać.
5. 6. Nie znam za bardzo atmosfery z pierwszej hali i nie wiem jak się przykładałaś do pracy, jeżeli niesłusznie się sapał to trza było mówić, że się starasz i wdrażasz dopiero.
7. To chyba dobrze, że nie oceniają ludzi przez pryzmat płci? Kazali Ci dźwigać worki z cementem? Równouprawnienie??? Weź się ogarnij.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

U........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma ogólnie spoko, kierownik nie jest taki zły , za to niektórzy starzy pracownicy typu Celina która uważa się za niewiadomo kogo uważa siebie za najlepsza która wcale nie popelnia błędów znęca sie nad młodymi którzy z nia pracują , jest bardzo konfliktowa rozmawia miedzy swoimi kartonami przez telefon i robi sobie przerwę w szatni lub na stołówce co godzinę . moim zdaniem taka osoba jak ona nie powinna pracowac
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hm...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo brawo

Co do tej kobiety to mozna pisac bez konca -jedzenie podczas pracy obgadywanie nie wspomne o ubiorze. .(gora) Kompletny brak kultury osobistej Zenada.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama prawda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...