plaża nudystow stogi

Witam wszystkich. Chciałbym się wybrać na plażę nudystow tylko niewiem jak tam się dostać ktoś może pomóc?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plaża jest naturystów, nie nudystów.
Szukaj w necie. Google Ci pomogą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka jest różnica ?

http://selina.blog.onet.pl/naturyzm-i-nudyzm-roznice/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niech będzie, ale jak na plaży odróżnić naturystę od nudysty. Filozofia życia na plaży raczej nie jest widoczna gołym okiem. ;)

Nie za bardzo kumam dlaczego wg przytoczonej interpretacji plaża nie mogła by być nudystów ? naturyści by się obrazili ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

w sumie nie wiem dlaczego jeszcze poprawność światopoglądowa nie dotarła na plażę.... Powinno zrobić się nowocześniejszy podział niż ten na gołych i niegołych np:

plaża dla ubranych - (księży, zakonnic i muzułmanek)
plaża dla nie do końca rozebranych - (wszystko chyba jasne)
plaża dla gołych - ( tu dwa rodzaje dla niewydepilowanych i skrajnych ekstremistów wydepilowanych) ;P

my z zona idziemy w tym tygodniu jak bedzie cieplo zapraszamy para 35 40

Kto dziś chętny na opalanie nago?!

Poopalał bym się między Wami...

Różnica polega na tym, że nudyści są nudni a naturyści obcują z naturalnym wcieleniem falsyfikatu. Są to ludzie tak zakłopotani, że mrówki odmawiają im wchodzenia w odbytnicę. Algorytmy Fredricsona skłaniają nas do refleksji podczas eksploatacji fluidów wyciekających z wymion maltretowanego nudysty. Jednym słowem nawet Acapulco śmierdzi chamstwem kiedy absolutnie zblazowane wary opalonych truposzy ciągną się po wydmach niczym katarakta wstrzemięźliwych arcykapłanów.

Nudno nudystom na plaży
czas się wlecze powoli
co jeszcze może się zdarzyć
gdy wszyscy goli.

Re: plaża nudystow stogi

Nie polecam, ostatnio miałem tam nieprzyjemność spotkać jakiegoś wariata, który prawie się ze mną pobił, bo odpisywałem na smsa. Zarzucał mi, że go nagrywał i jego rodzinę ( wszyscy powyżej 40 - brzydcy ) masakraaaa.... to miejsce dla członków sekty, polecam sauny i różne SPA

Inne tematy z forum

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Chcę kupić feromony (30 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...