Chciałbym kupić plecak na rower w cenie do 200 zł. Zależy mi na tym, by ograniczyć pocenie pleców, móc schować do plecaka np. kurtkę, jedzenie, pompkę, zapasową dętkę.. Chętnie poznam Wasze propozycje. Pozdrawiam
hoho, przyzwoity budżet, za 200zl to teraz po sezonie kupisz prawie wszystko...
Polecam sprawdzonego Deutera z systemem Aircomfort - w uzależnieniu od rozmiaru jaki potrzebujesz - model Race Exp albo Cross Exp. Q polskiej oficjalnej sieci dystrybucji do kupienia teraz < 200zł. Uwaga - chłodzenie ma naprawdę skuteczne, niektórzy się skarżą, że w zimie z Deuterem na grzbiecie jest za zimno w plecy ;)
12 litrów pojemności chyba starczy. No i ten bukłak Nalgene który bije Camel Baga. magnetyczne rozwiązanie które wbrew memu początkowemu sceptycyzmowi się sprawdza.
System wentylacyjny niczego sobie. Ja w każdym razie w ogóle nie czuję swego plecaka na plecach. Co prawda mam ciut mniejszy model. Jednak rozwiązania dokładnie te same.
No i szycie Nort Face. Czyli po prostu jakość. Po roku używania plecak bez żadnych śladów zużycia. A u mnie to sztuka :D
Jedyny minus to brak na polskim rynku części wymiennych do bukłaka.
Jesli ktos pisze ze sie niepoci na plecach z plecakiem to znaczy ze jest chory proponuje sie udac do lekarza :)
25litrów to bardzo mały plecaczek chyba tylko na chusteczki do nosa:)
a kurtke mozesz z powodzeniem chowac na bagaznik wsadzajac do zwykłej reklamowki foliowej przymocowanej linkami do niego. Chyba ze dałes sie nabrac jak wiekszosc jeleni i kupiłes gołogo gurala bez osprzetu skuszony niska cena to lepiej do kupic. dentka zapasowa tez sie zmiesci i wszystko inne zamiast dentek lepiej wozic łatki z klejem .
Najlepsze rozwiazanie to kupujesz plecak jaki sobie chcesz i mocujesz go na bagazniku.
a pomyslałes gmadralo co napisałeś? Plecak sie idealnie nadaje do jazdy po miescie idac do sklepu bedziesz je odpinal i chodzil z zsakwami po sklepach? hahahaha
zawsze mozna do plecaka nawtykac lodu, wtedy pocenie zostanie mocno ograniczone, no i dodatkowe piciu bedzie odpowiednio zmrozone....a tak w ogole, to plecak nie nadaje sie na rower - sakwy only :)
kasia słuchaj głupia jestes kobietą i pewnie bladynka wiec mozna ci wybaczyc brak rozumnu.:)
dlamnie mozesz sobie plecak zawiesic nawet i na piersiach :)
Na rower nie tylko będzie potrzebny dobry plecak, ale również i cała odzież, jeśli planujemy większe wypady i dłuższe trasy. Dzięki takiej odzieży organizm zachowuje się zupełnie inaczej i jest odpowiednio przygotowany, więc jeśli w taką odzież będziecie chcieli się zaopatrzyć, to koniecznie musicie sprawdzić to, co oferuje strona https://centrosport.com.pl/