Re: po prostu fantastycznie;-D
~Aleksandra
(14 lat temu)
Oczywiście, pan Krzysztof jest profesjonalistą w swoim zawodzie, nie ulega to najmniejszej wątpliwości. Środki pielęgnacyjne, 'na których' pracuje są najwyższej jakości. Jest tylko małe 'ale'- cena 8 złotych za przełożenie jednego pasemka metodą microringów jest chyba mocno przesadzona, tym bardziej, że niespodziewanie wzrosła o 100%, w przeciągu 3 miesięcy ( bo mniej więcej po takim okresie należy przełożyć pasemko przedłużając włosy tą metodą). Umawiając się telefonicznie na wizytę nie zostałam poinformowana o tak drastycznym wzroście ceny. Ja rozumiem- kryzys, inflacja ale podniesienie ceny o 100% to naprawdę przesada, cena 8 zł za przełożenie jednego pasemka naprawdę wzięta jest z kosmosu. Zaznaczam, ze nie chodzi tu o nowe pasemko a po prostu o przełożenie 'starego', czyli obcięcie końcówki, ponowne sklejenie żywicą i o nowy microring.Nie wymaga to ani zastosowania specjalnych cudownych środków ani takiego nakładu pracy, która tę cenę usprawiedliwia. Jestem zwolenniczką płacenia za jakość ale ta cena jest mocno przesadzona.
1
1