poczta

Jak waszym zdaniem prosperuje poczta w naszej Osowie?macie jakies zdanie rowniez o listonoszach?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: poczta

o której poczcie?? Tej na kielnieńskiej czy koło przychodni.
Moge wypowiedzieć sie o tej 1
porażka zawsze jedno okienko czynne nawet jak jest pełno osób....o zgrozo!!!! co do listonoszy hm...jak za najniższą krajową to i tak nie jest zle....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardziej interesuje mnie poczta koło przychodni .Ja uważam że tragedia nie mam dobrych wspomień!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poczta koło przychodni to ciągłe kolejki i pomimo sympatycznych Pań w okienku trzeba liczyć się z co najmniej 30min. oczekiwaniem na swoja kolej w godzinach szczytu. denerwujące jest to ze np poczta przy kielnienskiej otwarta jest na pare godzin w sobote a ta na niedziałkowskiego niestety nie....wiec jak dostanie się avizo w pt to czeka się cały weekend na odebranie paczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pocztę na kielnienskiej bardzo chwale. Jak dostaje awizo to przesylke odbieram jeszcze tego samego dnia z tym ze po 17. Panie mile i uprzejme. Chyba tylko raz sie spotkalam z tym ze jedno okienko otwarte a z poczty korzystam dosc czesto. Ogolnie podsumowując jestem zadowolona z funkcjonowania poczty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to ja niestety chyba nie mam szczescia bo co przyjde odebrac paczke po 17.00 to jej jeszcze nie ma.

poczta przy przychodni to tragedia, kiedy nie przyjdę to wiecznie pełno ludzi czeka się minimjum 30 min :( ale Panie raczej starają się być miłe :)

Inne tematy z forum

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...