poduszka ortopedyczna- jaka i gdzie kupię?

Forumki chciałabym kupić mojemu mężowi poduszkę ortopedyczną gdyż mamy bóle kręgosłupa (a spałam na takiej w gościnie i jest rewelacja).
Macie może takie, na co zwrócić uwagę przy zakupie? gdzie jest fajny wybór w 3mieście? Cena też jest ważna, widziałam na stronie YUSK że są za ok 200zł, ja wolałabym coś do 100 (albo mniej to kupię i sobie
Na allegro wszystkie wyglądają podobnie i nie wiem na czym polega różnica (oprócz ceny)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poduszka ortopedyczna- jaka i gdzie kupię?

Na pewno NIE polecam poduszek profilowanych typu Relaks (z Allegro)

Jedno wielkie G**** :-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok, dzięki,
między innymi dlatego boję się allegro bo wolę "pomacać";), poza tym w sklepie lepiej mi doradzą.
Znacie może sklep przy (lub w) szpitalu wojewódzkim? tam dostane?
bo do niego mam najbliżej z pracy.

chyba że znacie coś bliżej Podwala Staromiejskiego/hali

na ul. Biegańskiego na Chełmie jest sklep ze sprzetem rehabilitacyjnym, powinni tam miec tez takie rzeczy jak poduszka ktora potrzebujesz, widze ten sklep z okna i maja tam tez rózne inne rzeczy rehabilitacyjne.

ten sklep znajduje sie w pawilonach, widac je jak byś jechala Armii Krajowej do góry

ok, dzięki:)

ta droga w jysku jest najlepsza i warto w nia zainwestowac
http://www.jysk.pl/4/52/554/4221507/a/catalog

mam ją : ja, mama, moja sis, tesciowa
zanim moja tesciowa ja odkryla przeszla przez 3 inne - w cenie ok 50-100 zł i zadna nie spelniala swej roli a tą zabiera nawetjak gdzieś wyjeżdza :) i wkoncu przestała ją bolec glowa i kregoslup tak mocno.

Polecam

polecam poduszkę Valde model B4 Vila. Ja taką mam. zaplaciłam 160zł ale na prawdę warto. pianka memory wysokiej jakości i można u nich dodatkowo mieć każdy kolor jaki tylko się chce a to też fajne..
na prawdę polecam. strona producenta http://www.valde.pl
popieram tę opinię 315 nie zgadzam się z tą opinią 3

poza poduszką do spania polecam zastosować tą pod plecy (podczas jazdy autem, w biurze, czy w domu) osobiście , próbowałam wielu. Dla mnie osobiście najlepiej wyprofilowaną była poduszka "INA" (allegro lub ogłoszenia) . Jej dodatkowy atutem jest cena, wiec zaopatrzyłam ją całą moją rodzine :)

Od takiej profilowanej (gdzie siłą rzeczy kształt jest odgórnie nadany przez producenta) lepsze są poduszki z łuską gryki i gorczycą http://www.sypialny.com.pl/poduszka-bawelniana-luska-gryki-gorczyca-40x60cm-p-2163.html
Taka poduszka dopasuje się indywidualnie do Ciebie

dobra jest firmy tempur ale nie znam cen, na pewno są w sklepie Selena materace (czy jakoś tak ;p). To prawdziwe poduszki ortopedyczne, chyba najlepsze z dostępnych na rynku. Tych z jiska nie znam ;/

Polecam szwedzkie poduszki Sissel, zwłaszcza te, które są zrobione z pianki "z pamięcią".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja polecam polskie - DR SAPPORO - też z pianki z pamięcią, różne profile można sobie dobrać i różne rozmiary. Generalnie producent specjalizuje sie w produktach ortopedycznych i rehabilitacyjnych. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

haha a to ci dopiero opinia wiarygodna :))) Pan Jarek, dziadek i kilku innych którzy dają opinie pozytywne o saporro zapomnieli zmieniĆ IP komputera :))) Po tym numerze widać że te osoby to jedna i ta sam postać.
NIE ŁADNIE TAK OSZUKIWAĆ KLIENTÓW PANIE SAPPORO :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

tutaj na przyklad: matymasujace.net/9-poduszki-zdrowotne

co da Ci pomacanie albo zobaczenie jej?? praktycznie nic a za taką przyjemność zapłacisz ok 30% marży sprzedawcy sklepu:)
Ja polecam poduszki ortopedyczne dr sapporo. Mają szeroki wybór -pianka z pamięcią, wysoko elastyczna granulat i inne dodatkowo pomogą dobrać ci rozmiar poduszki co moim zdaniem jest niesłychanie ważne!!\Dodatkowo za pare zł dostaniesz poszewkę aloesowa która uprzyjemnia sen:)
http://www.drsapporo.com

znalazłem taką stronę http://zdrowy-kregoslup.eu/ sprzedają poduszki i materace

Poszukaj sobie na necie sklep Sissel. Mają tam naprawdę świetne poduszki - dobry stosunek jakości do ceny. Ja właśnie mam od nich poduszkę, bo od lat mam problemy z kręgosłupem. Poduszka sprawdza się idealnie.

Inne tematy z forum

Afrodyzjaki. Jakie znacie? Jakie polecacie? (8 odpowiedzi)

Wiem, że s,a afrodyzjaki w pigułkach, perfumach itd ale chciałem zapytac o afrodyzjaki naturalne...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Mój mąż cierpi na przedwczesny wytrysk (8 odpowiedzi)

Mój mąż cierpi na przedwczesny wytrysk od lat. Dodam, że z wiekiem jest coraz gorzej. Teraz to...