podziękowania(długie)

wielkie podziękowania dla organizatorów
z wyszczególnieniem:
* przydzielająch numery startowe (thx za wyczesany numer startowy)
* obsługi sekretariatu, która to zasłaniając się biurokracją miała pewne objekcje co do tego czy wydać mi kartę uczestnika
* obsady na punkcie 5 kiedy to dowiedziałem się że podobno nie było mnie na 1 punkcie i że już zdążyli we mnie zwątpić
* obsady na 7 punkcie, która to pomogła mi w poszukiwaniach mojej karty startowej i rękawiczki
* osób, które przez większość pierwszej pętli bezbłędnie prowadziły mnie i kolegę
* budowniczemu trasy (pieszej oczywiście) za przepiękne widoki w trakcie drugiej pętli
* obsady 14 (deja vu z punktu 5...)
* koleżanki, która to mile mnie dzisiaj rano zaskoczyła informacją o czekającym pucharze

btw. czy znalazł ktoś może kompas tak kilometr po punkcie 11?
pozdrooo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: podziękowania(długie)

Matt napisał(a):

> wielkie podziękowania dla organizatorów
> z wyszczególnieniem:
> * przydzielająch numery startowe (thx za wyczesany numer
> startowy)
> * obsługi sekretariatu, która to zasłaniając się biurokracją
> miała pewne objekcje co do tego czy wydać mi kartę uczestnika
> * obsady na punkcie 5 kiedy to dowiedziałem się że podobno nie
> było mnie na 1 punkcie i że już zdążyli we mnie zwątpić

popierwsze biurokracja to biurokracja a i tak sie jej nie przeszkoczy :) czyli apel by kazdy przywozil swoj dowod wplaty na harpagana a niebedzie nazekania na biurokracje :) hmm ludzie z 5 pk mogli twierdzic tak gdyz czesc ludzi poprostu przeszla przez pk 1 nie przez tunele a bokiem i karte perforowari stojaka

Mariusz K. napisał(a):
> popierwsze biurokracja to biurokracja a i tak sie jej nie
> przeszkoczy :) czyli apel by kazdy przywozil swoj dowod wplaty
> na harpagana a niebedzie nazekania na biurokracje :) hmm
> ludzie z 5 pk mogli twierdzic tak gdyz czesc ludzi poprostu
> przeszla przez pk 1 nie przez tunele a bokiem i karte
> perforowari stojaka

looooooooooooz;)
moja wypowiedź nie była ironiczna...
wyszczególniłem te osoby ponieważ w ten czy inny sposób utrwaliły mi się w pamięci:)))
aha, i pozdrooo dla gościa z punktu 6, który gdy przyszedłem na ten punkt miał tylko świeczkę zapaloną, ciekawe na jak długo mu starczyła;)
a z tą biurokracją to wydawało mi się oczywiste że skoro wysłałem skan dowodu wpłaty i dostałem potwierdzenie że jestem wpisany na listę zgłoszonych co zapłacili to w sumie wystarczy że przedstawię swój dowód tożsamości, co nie?
natomiast co do punktu 1 to oczywiście przeszedłem tunelem, dałem kartę do perforacji (na tym punkcie chyba jeszcze perforowali organizatorzy), podałem swój nr i dalej w trasę (ale nie dziwię się że jak jednocześnie podaje swoje nr 10 osób to jakiś umknie uwadze)
zdrooffka,

Dziękuję za pozdrowienia.
Świeczka służy mi do tej pory.
Do zobaczenia na następnym Harpaganie.

cze matt sorki za zwątpienia ale milo slyszec ze nas zapamietales pozdrawia 5 i 14 punkt

czesc wam mam nadzieje ze sie zobaczymy w 3city i terz bede was mog postawic na PK 5 i 14 wsz RAMA

elo all rama napewno zobaczymy sie w 3city pozdrowienia dla magdy i kuby i ramy oczywiscie i o tobie nie wspomnie karolu

a o mnie zapomniałes? :)