podziekowanie dla adwokata ?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny, potrzebuję porady w sprawie podarunku/podziękowania dla adwokatów na zakończenie sprawy , babeczka i facet ?
Kwiaty, %, czekoladki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: podziekowanie dla adwokata ?

up up :)

bez przesady ...no chyba , ze nic im nie płaciłaś wtedy kupiłabym jakieś kwiatki czy wino , jesli płaciłaś to zwykłe dziękuję powinno wystraczyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozliczenie finansowe oczywiście że tak (dzis już chyba nie ma nic za darmo?), ale tak właśnie mi się wydaje że grzecznościowo wypadało by jakiś kwiatek, winko czy czekoladki ?
Nie wiem, co się teraz daje...

też uważam że dziękuję wystarczy, mój adwokat sprawa spadkowa zainkasował sporą sumkę ponad 40 tyś to bez przesady żeby coś jeszcze mu dawać

mysle ze wynagrodzenie jakie otrzymal w zupelnosci wystarczy :) daj se spokoj z prezentami, jak bedzie chcial to sam sobie w yplaty kupi prezent :)))))

Jeżeli ktoś ma ochotę podziękować to niech dziękuję pomimo, że zapłacił. Też tak robię jak jestem zadowolona. Kwiatki dla pani i alkohol dla pana ok. Ewentualnie ja zamieniłabym kwiatki dla pani na wino;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tak jak Kasia, nawet jak płacę, a jestem zadowolona z finału jakiejs prawy dziękuję poza opłatami winem lub innym alkoholem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zaprosiłam adwokata na obiad. Zapłaciłam za obiad i wtedy też się z nim rozliczyłam finansowa. Obiad był właśnie taka formą podziękowania.

Figurka temidy - srebropol .p l/figurka-temida-/ to jest świetny sposób na podziękowanie :)

Inne tematy z forum

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...