pokrowce na krzesła na sale weselna

dziewczyny wiem ze chyba taki watek sie pojawil ale dotyczyl pokrowcow tylko chyba do kosiola,a ja chcialabym pokrowce na kazde krzeslo dla goscia, wiecie gdzie mozna cos takiego wypozyczyc,albo moze jak to samemu zrobic :/ no i ile to kosztuje..

na tej stronie sa takie jakie bym mneij wiecej chciala, w dziale dekoracja, kwiaty i chyba na 3 lub 2 stronie/

moze ktoras pomoze :)
a moze ktoras z was robic cos takiego :)

http://www.celebes.pl/

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pokrowce na krzesła na sale weselna

mam podobny problem...
w hotelu w którym organizuję wesele mają pokrowce ale w całkowiecie nie odpowiedającym mi kolorze...
wchodzi jedynie krestia wypożyczenia.
ok 60 sztuk.

jakbyście znały jakąś firmę co się zajmuje takimi rzeczami wklejcie adres pliss :o)

image

ja mam na swoim wyposażeniu białe pokrowce na krzesła, które później ubieram jeszcze (mniej więcej na wysokości pleców i naokoło oparcia) w szarfy zakończone kokardą z pasującego do wystroju danej sali koloru, ale nie aż tyle żeby na każde krzesło gościa :)

pamietam ze kiedys znalazlam jakas firme z pruszcza z takimi rzeczami,jak znajde namiary, to podam

karolinka a ile ich masz :) a wiesz moze gdzie mozna cos takiego dostac,albo jak zrobic?

olenko ja sobie uszyłam tzn. moja mama krawcowa :) na swoje wesele zmuszona byłam kupić obrusy więc kupiłam białe płótno; po weselu obrusy zostały a ja sobie wymyśliłam że mamcia mi zrobi na potrzeby mojej małej firmy takie właśnie pokrowce; póki co mam uszyte dwa bo wykorzystuję je na krzesła Pary Młodej ale gdybym poszyła jeszcze z pozostałych obrusów to może z 10 bym miała tylko :) jeśli chcesz to szyć sama to musisz kupić najtańsze płotno bo niestety to sporo wyjdzie z tym że moje jeszcze nie zakrywają całego krzesła, wyglądają mniej więcej tak (to jest wersja robocza bo wiadomo krzesło może być wyższe/szersze itd.:

przód
image

tył
image

kurcze super....wlasnie cos takiego bym chciala.mam babcie krawcowa,ale nie bede jej katowac szyciem 70 pokrowcow :(a tak mi sie to zawsze marzylo,zeby miec te biale pokrowce...znalazłam na forum ze wypozyczenie jednego kosztuje 20 zł..

chcialabym takie zwykle biale,bez tej kokardy no i na cale krzeslo....ale roboty widze byloby przy tym masa,...

tak fajnie to wygląda, ale jeśli tam gdzie masz wesele są ładne krzesła to może nie trzeba ich zakrywać a np. tylko dla was, świadków i rodziców przygotować - żebybyło wiadomo kto jest najaważniejszy :) ja w sobotę stroiłam salę i właśnie robiłam tylko dla Młodych, ich świadków (ale ciutkę inna dekoracja) i obok siedzących partnerów świadków (jeszcze inaczej, tylko kokardki z organzy po bokach) a za wypożyczenie kurcze to dużo

no krzesla nie sa brzydkie,ale zawsze takie pokryte pieknie bialym materialem wygladaja...hmm...schludnie,elegancko i w ogole :)

a oto fotka sali:

image

ładna i elegancka sala :) rozumiem cię doskonale też mi się zawsze podobały takie białe pokrowce, ale ja już nie miałam siły kombinować a pozatym krzesła na mojej sali też były eleganckie i generalnie sobie odpuściłam ale wiem jak to jest jak się człowiekowi coś bardzo bardzo podoba to nie chce z tego rezygnować :)

ja "muszę" znaleść pokrowcę bo inaczej całą moją wizję wystroju sali szlag trafii :o)
mam małą nadzieję, że znajdę jakąś firmę na targach weselnych...

image

tak sobie mysle czy cos na te krzesla dac..moze jakis tiul,albo jakas inna ozdobe....

zamiast pokrówców możesz dać np. wstążki z organzy z obu stron krzesła (tylko kokardy albo takie dłuższe wiszące)albo takim miękkim drobnym angieslkim tiulem samo oparcie udekorować - jest na pewno sporo możliwości które nadasdzą im taki charakter jeszcze bardziej odświętny i elegancki :)

robienie samemu takich rzeczy jest chyba złym pomysłem.
i finansowym i estetycznym - jeżeli się nie zna na szyciu.
Na pewno taniej wyjdzie wypożyczenie niż kupno.
Na allegro są takie pokrowce ale po 36zł za sztukę.
Ałała... :o)

image

znalazłam stronkę gdzie można kupić pokrowce:

http://www.nowozency.pl/sklep/index.php?cPath=1_12

image

magdzia skads znam te stronke ;) :P

hehehehe.... ciiiii..... ;o)))

image

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?