Witam serdecznie,
Napewno polecam usługę doractwa Pani Dietetyk Moniki Turniak nie tylko dla osób otyłych ale przede wszystkim dla osób dbających o swoje zdrowie ponieważ zalecenia jakie przekazuje Pani Monika są poradami lekkostrawnego, pełnego wszelkich witamin i niezbędnych składników do zdr5owego funkcjonowania. Ja po 3 trzech tygodniach stosowania diety zgubiłam taki procent cellulitu jakiego nie zgubiłam po stosowaniu najróżniejszych wiele droższych zabiegów kosmetycznych. Poza tym wróciła mi energia do życia, czuję się lekko i jakby młodziej. Nawet kosztzakupu produktów do wykonywania dań według zbilansowanej diety od Pani Moniki nie jest spory( prócz ryb). Z tego wszystkiego jedynym mankamentem jest to że musisz mieć dodatkowy czas pomiędzy wszelkimi obowiązkami na przygotowywanie codziennie lub raz na dwa dni potraw z diety.Po dwóch miesiącach stosowania diet zauważyłam iż można leczyć swoje schorzenia odpowiednim odżywianhiem się...przynajmniej tak mi się wydaję bo czuję się znacznie sprawniejsza i zdrowsza teraz.