polecenia lekarzy

Właścicielka sklepu chyba zapomniała o ustawie dot. promowania artykułów medycznych. Ma ciche umowy z lekarzami, którzy jawnie wysyłają bo konkretne produkty do tego sklepu. Przy następnej takiej sytuacji nie omieszkam powiadomić o tym procederze odpowiednie organa!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: polecenia lekarzy

Dokładnie tak jest...niestety, potwierdzam

i co w związku z tym.Nawet jak polecają go lekarze to coś was boli.Bo obsługa i produkty są super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rzecz w tym, że inne produkty też są tak samo dobre i dużo tańsze, Co do obsługi to kwestia dyskusyjna. A lekarz jeśli poleca, to nie może polecać konkretnej firmy - robi to za kasę!!!

Czy dobre to bym się nie zgodził. Miałem stabilizator tańszy bo nie chciałem przepłacic, a trzeba było, bo druty wbijały mi sie w plecy. Wymieniłem na droższy i jakość nieporównywalna. To chyba tak jak ze wszystkimi produktami. Co do polecania konkretnej firmy to tak samo jak z lekami, wybór duży ale jeżeli lekarz uważa że dany lek ma lepsze zaobserwowane działanie to taki stosuje u swoich pacjentów bo wie że jest to dobrej sprawdzonej firmy i najzwyczajniej w świecie działa. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0