położna pierwsza klasa
Słyszałam z opowiadań koleżanek ze w tej przychodni jest rewelacyjna położna no i postanowiłam to sprawdzić .Oczywiście podzielam to zdanie ,byłam już na kilku wizytach i te opinie się potwierdziły .Jest to Pani Monika Styczynska .Odpowie na każde pytanie i gdy nie przyszłam na posłuchania serduszka bo lekarz kazał mi leżeć ,to sama zadzwoniła i powiedziała ze może przyjechać do mnie żeby chociaż serduszko posłuchać .Byłam mile zaskoczona !A teraz najważniejsze bo byłam kilka razy na spotkaniu grupowym w środę no i chciałam poruszyć jedna kwestie ...spotkania oczywiście rewelacja ale czy niema innego pomieszczenia ,przedewszystkim większego ?troszkę Nas tam przychodzi i podkreślę że same kobiety ,może trzech towarzyszących im partnerów ,no i gdyby tak każda z Nas przyszła ze swoim mężem to sobie nie wyobrażam jak to by wyglądało bo jest to mała klitka .Dlaczego stare miejsce gdzie mieściła się przychodnia nie jest do tego wykorzystane?Lepiej żeby zaroslo grzybem ? Nie rozumiem.Pozdrawiam.