pomalowane bloki

Zgadzam się absolutnie z osobami którym nie podoba się ta radosna twórczość pseudo-artystów. Jak można niszczyć elewacje ledwie odremontowanego bloku! Nowa elewacja to na razie jedyna rzecz która ożywia naszą zapyziałą dzielnicę, bo tu jeśli się coś zniszczy, pomaże to już tak zostanie na zawsze. Przecież o nas nikt nie dba z zewnątrz- to co sami zrobimy, będzie nasze. Jakiś popapraniec zniszczył niedawno swoim głupim malunkiem ścianę wyciszającą na trasie Sucharskiego.Chociaż można być graficiarzem z talentem i przede wszystkim wyczuciem- myślę o pomalowanej ścianie cukierni W-Z, szkoda że już nie widocznym. Tak się smarki maluje,ale do tego trzeba mieć czas i głowę, nie wystarczy pod osłoną nocy namazać coś wulgarnego. A tak przy okazji, na Stogach setki ludzi nie płaci czynszu-czy długu nie mogliby odpracować pracami porządkowymi( śmieci na ulicach, np. okolice starej kotłowni, wokół śm ietników, zdewastowane trawniki. naprawa ławek, odśnieżanie itd. ), czy my płacący musimy pokrywać koszty tych pierwszych, ciągłymi podwyżkami ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pomalowane bloki

Specjalnie czekałem aż trojmiasto.pl poda informację że most na trasie Sucharskiego został oddany do użytku żeby w pierwszą noc go pomalować bo gdybym to zrobił wcześniej to usunęli by moje dzieło ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

bo jesteś tępym debilem a twoje dzieło to po prostu bazgrolenie tępaka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dorota Ty jesteś za to nie tępa tylko ostra jak roztopione masło . Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi i przeanalizowaniu składni jaką się posłużyłaś daję Ci maksymalnie 7 IQ .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Enok jesteś spoko ziom :) dobrze napisałeś:)
pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...